Míriam Christmas & a Juani New Year

miriam_chrismats_teatro_lautentica
miriam_chrismats_teatro_lautentica_estrena 3
miriam_chrismats_teatro_lautentica_estrena 2
miriam_chrismats_teatro_lautentica_estrena
Comparteix:

17

gener
Precio
Alumnes L’autèntica: 6 €
Preu general: 10 €
Fitxa tècnica i artística
Direcció: Roc Esquius
Interpretació: Carla Garcia, Esther Pousa, Javier Osuna, Jèssica Rivero, Jordi Gil, Juan Carlos Pascual, Luc Martí, Sergi Pérez i Vanesa Barreira.

Creació conjunta de l’elenc i la direcció

Disseny gràfic: Jéssica Rivero i Javier Osuna
Escenografia i Atrezzo: Carla Garcia, Esther Pousa, Javier Osuna, Jèssica Rivero, Jordi Gil, Juan Carlos Pascual, Luc Martí, Sergi Pérez i Vanesa Barreira.
Gènere: Comèdia
Idioma: Català i castellà
Duració: 75 minuts
Recomanada a partir de 13 anys
Una producció de L’autèntica
Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya — Departament de Cultura
Ajuntament de Barcelona — Institut de Cultura

Del 24 al 31/01/2021

Dissabtes a les 20 hores
Diumenges a les 18 hores

Som un grup de cinc actors i quatre actrius, que a partir del curs de Creació Teatral a L’autèntica de Barcelona de la mà de Roc Esquius, hem estat investigant i treballant durant tot un any fins aconseguir crear una obra de teatre descarada, plena de sarcasme i d’humor.
Míriam Christmas & a Juani New Year és una comèdia àcida on hi apareixen temes com la mort, la família i l’amistat.
És una obra que a través de l’humor ens fa reflexionar sobre la vida i tot allò que decidim o no mostrar a la família i als amics.

Sinopsi

La família Peleanos ho té tot organitzat per reunir-se en un dia molt especial.
Però l’arribada d’uns convidats desconeguts, farà sortir a la llum uns secrets molt ben guardats que faran que tant família com amics es pregunti si coneixen realment qui tenen al costat i reflexionin sobre si és millor mentir perquè ningú pateixi o fer front a la realitat encara que sigui dura.

roc-esquius

Roc Esquius

Fundador i membre actiu de la Companyia Dara i de la companyia Peripècies resident a la sala Beckett.

Autor i director d’iMe, El Catalon d’una nit d’estiu, Mars Joan, Els pastorets de la Martina i Claqué o no, estrenades per la companyia Dara, a Barcelona, amb gira per Catalunya i Madrid. Autor de Sàpiens amb direcció de Sergi Belbel i d’ELI amb pròxima estrena a la Sala Versus Glòries.

L’autor combina la dramatúrgia i direcció amb la interpretació, actuant a teatres i sales de Barcelona, Catalunya i Madrid tan a compte de les seves companyies com fora d’elles, de la mà de Sergi Belbel, Guillem Clua i Josep Sala, Sergi Manel Alonso, entre d’altres.

També va treballar en audiovisual, amb personatge fixe a la Riera de TV3 durant tres temporades, el llargmetratge H0us3 i altres ficcions.

Roc Esquius també és Enginyer informàtic i tecnòleg, així com monitor en el lleure i altres formacions eclèctiques.

AF LOGO AUTENTICA

L’autèntica és escola de teatre i cinema, sala d’exhibició, productora i laboratori de projectes. Neix del projecte PORTA4, amb 14 anys d’història a la ciutat de Barcelona. L’autèntica forma, crea, produeix i exhibeix en les arts escèniques i cinematogràfiques. L’autèntica està conformada per un equip de professionals altament reconegut i amb una àmplia trajectòria tant en el camp escènic i cinematogràfic com en l’àmbit educatiu.
La seu de L’autèntica està situada al número 18 del carrer de Martí, al barri de Gràcia de Barcelona.

Sorry, no posts matched your criteria.
Comparteix: