Oh, uh, ah, ei !! Terra·Aire·Foc·Aigua

oh, ah, uh, ei!! (1)
oh, ah, uh, ei!! (4)
oh, ah, uh, ei!! (6)
oh, ah, uh, ei!! (3)
oh, ah, uh, ei!! (2)
oh, ah, uh, ei!! (5)
Comparteix:

01

març
Preus
Preus adults: 9€
Preus a partir d’1 any: 7€
Fitxa tècnica i artística

Gènere: Instal·lació audiovisual + discoteca
Idioma: Català/Castellano
Duració: 40 minuts
Edat recomanada: A partir d’1 any

 

Idea original: Verónica Pallini
Creació: Jordi Teixidó
Música: Santi Vilanova
Producció: L’autèntica Teatre

Amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya

Divendres 23 d’abril de 2021 a les 18:00h
Dissabte 10 i 24 d’abril de 2021 a les 11:00h, 12:00h i 17:00h
Diuemenge 11 i 25 d’abril de 2021 a les 11:00h i a les 12:00h

Acompanyem a en Pa i en Pi en un viatge per un món d’aire, per un món d’aigua, per un món de foc, per un món de terra.

L’aire és transparent. L’aigua mulla. El foc escalfa i fa llum. I la terra? La terra és la terra. I la mescla de tots junts fa que sorgeixi la vida.
Colors i tendresa, bon humor i tranquil·litat.

Ideal per a nens i nenes a partir d’1 any que no necessiten gens de pressa.


Sinopsi

Els quatre elements són el punt de partida de la nova producció de L’autèntica que junt amb l’artista visual Jordi Teixidó han preparat un recorregut per l’aire, el foc, l’aigua i la terra amb colors, sons i molta, molta imaginació.

L’Autèntica es escola de teatre i cinema, sala d’exhibició, productora i laboratori de projectes. Neix del projecte PORTA4, amb 14 anys d’història a la ciutat de Barcelona. L’Autèntica forma, crea, produeix i exhibeix en les arts escèniques i cinematogràfiques. L’Autèntica està conformada per un equip de professionals altament reconegut i amb una àmplia trajectòria tant en el camp escènic i cinematogràfic com en l’àmbit educatiu.

 

Verónica Pallini

Doctora en Antropologia Social per la Universitat de Barcelona (Excel·lent Cum Laude per unanimitat).
Actriu, docent i investigadora teatral. Llicenciada en Antropologia Social per la Universitat de Buenos Aires i Màster en Gestió Cultural per la Universitat de Barcelona.
Especialitzada en pedagogia teatral explora diverses tècniques de creativitat associades al treball expressiu i terapèutic. Imparteix classes de formació teatral des de 1993 en institucions i universitats. L’any 2006 funda La Escuelita, Estudi de Formació Teatral a Barcelona i actualment dirigeix L’autèntica, abans Porta4, continuació del primer projecte, ara ampliat a escola de formació avançada que inclou una sala d’exhibició. Així mateix, fa classes en l’àmbit universitari i ha publicat nombrosos articles sobre la dinàmica teatral i cultural. Complementa la seva formació amb activitats continuades com actriu i directora teatral.

 

Jordi Teixidó

Desenvolupa diferents activitats relacionades amb l’audiovisual i les arts escèniques. Ha treballat com a actor, ha col·laborat en la direcció d’espectacles de dansa, ha escrit textos per a espectacles i guions per a programes infantils de TV.
És realitzador de vídeos, tant de creació pròpia com relacionats amb l’art i la cultura, treballant per a televisions i per a institucions i particulars, fent promoció d’espectacles de dansa, circ i teatre i altres esdeveniments culturals.
Escriu guions per al programa infantil “Mic”, de Televisió de Catalunya, i grava i edita peces curtes per al mateix programa. Paral·lelament ha presentat diversos mappings, en superfícies poc usuals i sempre amb la intenció de crear productes aptes per tots els públics.

Sorry, no posts matched your criteria.
Comparteix: