oh, uh, ah, ei !! Terra·Aire·Foc·Aigua

oh, ah, uh, ei!! (1)
oh, ah, uh, ei!! (4)
oh, ah, uh, ei!! (6)
oh, ah, uh, ei!! (3)
oh, ah, uh, ei!! (2)
oh, ah, uh, ei!! (5)
Comparteix:

26

setembre
Preus
Preus adults: 9€
Preus a partir d’1 any: 7€
Fitxa tècnica i artística

Idea original: Verónica Pallini
Un espectacle de L’autèntica amb Jordi Teixidó

Música: Santi Vilanova

Gènere: instal·lació audiovisual
Idioma: Català · Castellà
Duració: 40 minuts
Edat recomanada de 3 a 6 anys

Amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya

Dissabte 26 de desembre de 2020 a les 11h i a les 12:30h
Diuemenge 27 de desembre de 2020 a les 11h

Sinopsis

Els quatre elements són el punt de partida de la nova producció de L’autèntica que junt amb l’artista visual Jordi Teixidó han preparat un recorregut per l’aire, el foc, l’aigua i la terra amb colors, sons i molta, molta imaginació.

L’Autèntica es escola de teatre i cinema, sala d’exhibició, productora i laboratori de projectes. Neix del projecte PORTA4, amb 14 anys d’història a la ciutat de Barcelona. L’Autèntica forma, crea, produeix i exhibeix en les arts escèniques i cinematogràfiques. L’Autèntica està conformada per un equip de professionals altament reconegut i amb una àmplia trajectòria tant en el camp escènic i cinematogràfic com en l’àmbit educatiu.

Verónica Pallini

Doctora en Antropologia Social per la Universitat de Barcelona (Excel·lent Cum Laude per unanimitat).

Actriu, docent i investigadora teatral. Llicenciada en Antropologia Social per la Universitat de Buenos Aires i Màster en Gestió Cultural per la Universitat de Barcelona.

Especialitzada en pedagogia teatral explora diverses tècniques de creativitat associades al treball expressiu i terapèutic. Imparteix classes de formació teatral des de 1993 en institucions i universitats. L’any 2006 funda La Escuelita, Estudi de Formació Teatral a Barcelona i actualment dirigeix L’autèntica, abans Porta4, continuació del primer projecte, ara ampliat a escola de formació avançada que inclou una sala d’exhibició. Així mateix, fa classes en l’àmbit universitari i ha publicat nombrosos articles sobre la dinàmica teatral i cultural. Complementa la seva formació amb activitats continuades com actriu i directora teatral.

 

Jordi Teixidó

Desenvolupa diferents activitats relacionades amb l’audiovisual i les arts escèniques. Ha treballat com a actor, ha col·laborat en la direcció d’espectacles de dansa, ha escrit textos per a espectacles i guions per a programes infantils de TV.

És realitzador de vídeos, tant de creació pròpia com relacionats amb l’art i la cultura, treballant per a televisions i per a institucions i particulars, fent promoció d’espectacles de dansa, circ i teatre i altres esdeveniments culturals.

Escriu guions per al programa infantil “Mic”, de Televisió de Catalunya, i grava i edita peces curtes per al mateix programa. Paral·lelament ha presentat diversos mappings, en superfícies poc usuals i sempre amb la intenció de crear productes aptes per tots els públics.

 

Sorry, no posts matched your criteria.
Comparteix: