Tomàs Bayo

Tomàs Bayo

Professor
Tomàs Bayo

Performances:

Tomàs Bayo

Imparteix els cursos

Cinema per a nens i nenes

Tomàs Bayo

Director, guionista i dramaturg format a l’escola de cinema ESCAC, on s’especialitza en escriptura i també cursa un màster en desenvolupament i creació de projectes de ficció.

Abans de dedicar-se al cinema, es forma com a actor a l’aula municipal de teatre de Lleida i forma part les companyies de teatre lleidatanes La inestable 21 i A 4 horques. Amb elles representa diferents espectacles per tota Catalunya, entre els quals destaquen A l’altre costat del llit i Mukashi.

En audiovisual, els seus curtmetratges com a guionista Ni oblit ni perdó i Solstici d’estiu han estat projectats en desenes de festivals locals i internacionals i han guanyat diferents premis als festivals de Valladolid, Huesca o al D’A de Barcelona, entre altres. En teatre, ha dirigit i co-escrit peces com La vida clara, estrenada en 2018, i també micro-teatres de petit format.

Actualment compagina la docència amb els seus projectes personals com a guionista i director – tant en audiovisual com en teatre – entre Lleida i Barcelona.

Contact: