L'Autèntica

Veronica Pallini
Veronica Pallini

Perquè el teatre està viu i en constant moviment, amb 14 anys d’escola i 10 de sala, comencem una nova etapa…

Un viatge que vaig començar a Barcelona, un mes de. maig de l’any 2006 amb un grup de 6 alumnes, i que avui ens nuclea a gairebé 30 professors, un equip de 4 dones en la gestió i més de 200 alumnes que van des dels 3 anyets fins a adults de 90.

Amb la filosofia d’Educar en i per l’Art, i amb la profunda convicció que el teatre ens transforma, Porta4 deixa lloc a la L´Autèntica. Un nou nom que per a mi té el valor d’animar-nos a ser nosaltres mateixos en l’esfera social, i al seu torn, l’autenticitat defineix allò que m’interessa ensenyar i generar en un teatre que esdevé….

En aquesta nova experiència, continuem amb l’essència del nostre projecte: els cursos de teatre per a nenes i nens, joves i adults. Les produccions pròpies, les nostres companyies d’adults i des del 2020 incloem la companyia de teatre jove.

I incorporem tres propostes que, si bé ja tenen experiència en el nostre espai, des d’ara cobren força i són:

• Un canvi d’eix en la programació de la sala, que se centrarà exclusivament en la franja de 0 a 6 anys.

• La consolidació de l’Escola de Cinema, que continuarà apostant per la formació actoral per a nens, joves i adults ampliant l’oferta de cursos d’especialització.

• La creació de la productora, on es desenvoluparan projectes audiovisuals destinats a la seva distribució en festivals de cinema i serà una plataforma de presentació dels nostres alumnes en la indústria cinematogràfica.

Vull agrair a totes i tots els integrants d’aquest projecte, perquè es construeix dia a dia amb cadascun de nosaltres…creant i recreant la nostra passió per actuar i fer del teatre una forma de vida!

Verónica Pallini, directora de L’autèntica

 

Vols més informació sobre L’autèntica?

 

 

    Comparteix:
    Deixa un comentari: