Anna Alborch

Anna Alborch

Professora
Anna Alborch

Performances:

Anna Alborch

Llicenciada en Art Dramàtic per l’Institut del teatre de Barcelona i Llicenciada en Filologia Hispànica per la Universitat de València. A l’IT, va rebre la Beca de Teatre San Miniato per a participar a l’stage d’estiu a la ciutat italiana.

Membre fundadora de la companyia Egos Teatre, participa com a actriu i en l’equip creatiu dels seus espectacles: L’esquella de la torratxa (estrenat al TNC), El crim de Lord Arthur Savile (estrenat al TNC), La casa sota la sorra (estrenat al TNC), i Ruddigore o la nissaga maleïda (estrenat al Versus Teatre de Barcelona.) Per aquest últim, va ser nominada a Millor Actriu de Musical dels Premis Butaca 2008. I en la branca teatre familiar, amb EGOS petits, participa com a actriu i creadora de l’espectacle En Joan sense por.

Paral·lelament, ha treballat amb: Anexa (Master Class); Cia Dei Furbi (Oklahoma i La flauta màgica, variacions Dei Furbi); Dagoll Dagom (Scaramouche); L’Auditori de Barcelona (Cantània 2016); Albena Teatre (L’aneguet lleig); Kaktus Music (Merda d’artista); Cia Lazzigags (Tom Sawyer detectiu); Producciones Eventime (El libro de la selva); i Cia Flyhard (Lena Woyzeck).

Com a docent, fa déu anys que imparteix classes de veu, cant i teatre en cursos i tallers, com a part de l’equip de professors de Teatre a les escoles de la Cia Lazzigags; coordinadora de teatre musical a l’escola Kiddy Musics; puntualment, imparteix Tallers de teatre i veu a Xàtiva amb Teatre de la Lluna i l’Escola de Música La Nova; i des de 2013 participa amb el Projecte CaixaEscena, on ha estat professora als Encontres de Secundària, als Encontres de professors, als tallers on line, i als tallers anuals de Primària i Secundària.

Contact: