Asier Ramos

Asier Ramos

Professor
Asier Ramos

Performances:

Asier Ramos

Imparteix els cursos

Cinema per a nens i nenes

Asier Ramos

Director i guionista graduat en la ESCAC (Escola Superior de Cinema i Audiovisuals de Catalunya) amb l’esment en direcció cinematogràfica.

Després d’haver realitzat Petit, la seva primera incursió en el món del curtmetratge, en 2019 es gradua amb Los apaches, un curtmetratge inspirat en el món dels campaments d’estiu que neix d’una experiència personal.

Petit destaca pel seu bon recorregut per festivals. Després d’haver estat seleccionat pel catàleg de distribució The Filmnow Project, projecte vinculat a la ECAM, realitza un recorregut per múltiples festivals de cinema. D’aquest recorregut destaca: El premi del públic i al millor muntatge en la Trobada audiovisual de Joves del Cinema Jove 2018, el premi a la Millor Banda Sonora en el Festival de cinema Ciutat de Vera (2018), el premi a la Millor Direcció jove en el Festival de Cinema de Boadilla de la muntanya, la nominació a Millor Director Novel en el Festival de cinema de Piélagos, la nominació a Millor Fotografia en el Camerimage (2018) i formar part del catàleg del Short Film Córner del Festival de cinema de Cannes (2019).

Contact: