Assun Planas

Assun Planas

Professor

Performances:

Imparteix el curs

Interpretación 3: caracterizació i estil

Assun Planas

Assun Planas, actriu nascuda a Mallorca i formada professionalment a Barcelona, amb experiència en cinema, teatre i televisió.Llincenciada en art dramàtic per l’Institut del teatre de Barcelona DEA i màster d’arts escèniques per la Universitat Autònoma de Barcelona.
En televisió destaca pel seu paper de Glória en la sèrie ’Merlí’ i ‘Merlí sapere aude’.
En cinema, la seva última intervenció és amb Benito Zambrano, en ‘Pa de llimona amb llavors de roselles’ Semici de Valladolid 2020. Va interpretar a Nia en “Absurdistan”de Veit Helmer, estrenada en el festival SUNDACE 2008. També ha obtingut papers a “Kàtmandu”de Icíar Bollaín, “Els Pelayo” i “Carta mortal” d’Eduard Cortés, “Més pena que glòria” de Víctor García lleó i Jonás Trueba.
En televisió ha treballat a més en personatges fixos protagonistes per a IB3 en “Mossen Capellà” i “Suite Hotel” ,“Temps de silenci” per a diagonal televisió, i ha realitzat diversos papers en episodis de ‘Conta’m’ Tve, ‘Hac’ Netflix, ‘Treufoc’, “Hospital central”, “Periodistes”, “Policies”, “Javier busca”, “Majoria absoluta” “Sitges”….
En teatre té una llarga trajectòria en companyies tan emblemàtiques com “Joglars”, o el “TAG de Venècia”, havent actuat també amb la Companyia Nacional de teatre Clàssic i el Teatre nacional de Catalunya, va treballar en “La velocitat “dirigida per Eduard Fernandez. ‘Andrea Pixelada’ en el teatre Kamikaze de Madrid.
En aquests moments forma part de l’espectacle ‘Transbord’ que s’estrena a Barcelona, en el Teatre de la Gleva 2021.
Ha dirigit “L’illa dels esclaus” en el teatre Principal de Mallorca i conferència, performance Miró, sobre l’obra de Joan Miró..

Web personal: https://assunplanas.com/

Contact: