Daria Molteni

Daria Molteni

Performances:

500

Imparteix els cursos

Teatre i cinema 2

DARIA MOLTENI

Guionista, Directora i Compositora de Bandes Sonores.

Neix el 7 d’Abril de 1994, en la localitat de Como, Itàlia. Als pocs mesos s’instal·la en Escar, Cuba on a la primerenca edat de 3 anys comença la seva formació artística musical. Continua els seus estudis professionals de piano i composició en el Conservatori de Palma.
En el 2012, la seva passió pel cinema i les bandes sonores l’empenyen a llicenciar-se com a guionista en la Scuola Visconti de Milà, treballant en l’escriptura de múltiples curtmetratges, sèries i llargmetratges. Paral·lelament obté la titulació de compositora de bandes sonores i tècnic de so en la Scuola Claudio Abbado, Milà.
Quatre anys després finalitza la carrera de direcció cinematogràfica a la ESCAC, Barcelona. S’especialitza en l’art de la direcció d’actors des del prisma del realisme màgic. El seu curtmetratge “Totes les meves vespes” 2019 protagonitzat per Tamara Casellas i la seva pròpia àvia ha estat projectat i guardonat en múltiples festivals. Mateix any co-dirigeix el seu primer llargmetratge “Ovella” que compta amb Nao Albet i Pep Cruz en el repartiment. Obté l’esment especial de la crítica en el D’A Film Festival de Barcelona.
Ha treballat en diferents rodatges com acting coach a intèrprets com Eva Llorach, Anabel Alonso, Anna Alarcón o Maria Ribera entre altres.

Actualment compagina el desenvolupament dels seus pròxims projectes cinematogràfics amb la docència en diferents centres artístics.

Contact: