Diego Fornell

Diego Fornell

Professor
Diego Fornell

Performances:

Diego Fornell

Imparteix els cursos

Teatre per a nens i nenes

Diego Fornell

Actualment cursant el 2n curs del Pla de formació de l’actor a l’estudi Nancy Tuñón- Jordi Oliver. S’inicia en la interpretació entre els anys 2005-10 cursant la formació per a joves al mateix estudi. Complementa els seus estudis a escoles com El Timbal i Estudi Atrium, a més de cursar un any de formació en Teatre Musical a l’escola EXIT, on també es forma a nivell teòric i pràctic en la tècnica vocal Estill Voicecraft, que desenvolupa amb els professors i cantants Yasmina Azlor i Luciana Carlevaro.

Titulat també com a Tècnic en Producció Audiovisual i Espectacles (EMAV, 2012), co-dirigeix i produeix l’obra Ara (Nau Ivanow, Jove Teatre Regina, 2014-16). Des de 2012 protagonitza més de vint campanyes de publicitat. A cinema participa al llargmetratge Cruzando el límite (Xavi Giménez, 2011) i protagonitza el llarg Dios Nunca Muere (Santiago Mohar, 2012). A televisió intervé a la sèrie Polseres Vermelles i a la tv-movie Ebre, del bressol a la batalla ambdós projectes per a TV3.

A teatre escriu i interpreta junt amb Alejandra Castelló la peça de Microteatre No me toques el Whatsapp (Miniteatres, 2014) i realitza diferents musicals de creació pròpia com Wonderland d’Iván Campillo (La Farinera del Clot, 2016). Actualment dirigeix i actua a l’espectacle musical Caputxeta, com et dius? (Porta4, 2018) amb la seva pròpia companyia a més de treballar com a professor de teatre a diferents escoles i centres tan per infants com per adults.

Contact: