Elia Corral

Elia Corral

Professora

Performances:

Maria Casellas

Imparteix els cursos

Teatre musical per a nens i nenes

Elia Corral

Amb només vuit anys va pujar per primera vegada a un escenari per a ser la madrastra de Blancaneu i va saber des d’aquest moment que anava a dedicar-se a la interpretació.

Tanta era la seva determinació que a 22 anys ja s’havia llicenciat en Art Dramàtic en l’Institut del Teatre, i amb els seus companys de promoció acabava de fundar la companyia Dei Furbi; amb la qual va realitzar espectacles de creació pròpia a l’estil de la Comèdia dell’Art, on va adquirir ofici i va poder desenvolupar les seves habilitats per al cant, la pantomima i el combat escènic.

Després d’aquesta etapa s’han anat succeint múltiples treballs com a actriu i cantant en diversos gèneres (musicals, teatre de text, teatre de carrer, infantils), companyies (Els Comediants, la Barni Teatre, el trio Els Cot), teatres (teatre Lliure, Teatre Nacional, Versus Teatre, Teatre Gaudí) i autors (Shakespeare, Strindberg, Tennessee Williams); així com treballs de locució i audiovisuals (sèries i llargmetratges).

L’Elia no ha oblidat la màgia de les seves primeres classes de teatre ni aquest primer paper i des de fa anys dedica part del seu temps a impartir classes en diferents escoles de teatre a Barcelona. Després de més de 18 anys de carrera, segueix enamorada d’aquesta apassionant i imprevisible professió que no deixa de ser un gran camí d’aprenentatge i creixement personal.

Web personal: www.eliacorral.com

Contact: