Fèlix Pons

Fèlix Pons

Professor
Fèlix Pons

Performances:

Fèlix Pons

Actor, director i artista visual. Llicenciat en Interpretació a l’Institut del Teatre de Barcelona. Grau Superior en Escultura a l’Escola Massana.

Cursos amb Thomas Ostermeier, Javier Daulte, Rafael Spregelburd, Claudio Tolcachir. Estudis al Centre Corégraphique de Montpellier amb Mathilde Monnier, Boris Charmatz. Classes de dansa amb Mal Pelo, Àngels Margarit i Mònica Extremiana.

Estudia dramatúrgia i direcció amb Sanchis Sinisterra, Florian Borchmeyer (Schaubühne), Carol Lopez, Rafael Spregelburd, Roger Bernat.

En teatre ha treballat amb Àlex Rigola a Rock and Roll, 2666 (Teatre Lliure), Marcial di Fonzo Bo / Les Lucioles a L’Entêtement (Théâtre Gérard Philipe), Helena Pimenta / UR Teatro a Romeo y Julieta, Trabajos de amor perdido (Teatro Abadia) Sergi Belbel a Primera Plana (TNC), Ramon Simó a Aigües Encantades (TNC), Ferran Madico a Bodas de Sangre (Teatre Grec), David Selvas a Timó d’Atenes (Biblioteca de Catalunya).

L’any 2013 crea ARSENIC ART STUDIO des d’on ha produït i dirigit els següents espectacles: La Tardor Barcelonina (La Seca), Consejos de un discípulo de Morrison a un fanático de Joyce (Teatre Tantarantana), La trilogia sobre els pintors Barceló/Twombly/De Staël (Àtic 22) i L’espectacle Souvenir (Teatre Tantarantana). En cinema ha actuat a Amnesia (Barbet Schroeder), Floquet de Neu (Andrés G. Shaer), El Coronel Macià (JM Forn) a les tvmovies De la ley la ley (Silvia Quer), 14 d’Abril: Macià contra Companys (Manuel Huerga), i a sèries com Cuéntame (TVE), La Riera (TV3), Hospital Central (Tele5), Ventdelplà (TV3), El Cor de la Ciutat (TV3). Ha estat resident a la Biennale di Venezia de Teatre i ha exposat obra a la Universitat de Sankt Gallen (Suïssa), el Taller BDN (Badalona), La Nit dels Museus (Hospitalet), Nou Espai Mallorca (Barcelona).

Contact: