Helena Cabo

Helena Cabo

Col·laboradora
Helena Cabo

Performances:

Helena Cabo

Docent en Veu Actoral, Cant, Repertori modern, Tècnica Vocal, Expressió Oral, Vocal Coach, Coordinadora Pedagògica, Cantant, Lletrista i Productora Musical.

Llicenciada en CC. de l’Educació (Pedagogia) UAB, Titulada en l’EVTSI Certificate Master Teacher of the Estill Voice Model, Estudis de cant a Barcelona amb Viv Manning, Maureen Scoot, Daniel Zangger Borch, Paul Farrignton i Mayte Martín i a l’Habana (Cuba) amb Yanexis Beltran. Estudis Nivell I del Mètode Grinberg.
Cantant solista I Lletrista de l’espectacle de creació i producció pròpia Malena Placeres www.malenaplaceres.com amb el llançament del primer disc Todo en beso (Discmedi 2011).

Ha desenvolupat tasques de coordinació pedagògica i/o docents a PORTA 4 (2007-11), també dins el projecte de formació artística de la Fundació Ludàlia, a l’Escola Superior d’Art Dramàtic EÒLIA Tricicle+Dagoll Dagom, al Màster en Musicoterapia de la UB-Institute for LifeLong Learning, a L’AULA DE CANT de St Cugat, a la CASA ELIZALDE, al Centre d’estudis ADAMS, a COFIDIS Train the Trainers, al Master Practitioner PNL del TALENT INSTITUT, a les Jornades d’educació i esport de L’AJUNTAMENT DE BARCELONA i la UB i al Festival de Narració Oral de Bcn i i a la Multinacional Boheringuer.
Assistent internacional en els cursos oficials d’Estill Voice Training System a Barcelona, Cádiz, Toulouse, Oporto i Lisboa.

Web personal: helenacabo.blogspot.com.es

Contact: