Jordi Pérez

Jordi Pérez

Proessor
Jordi Pérez

Performances:

Jordi Pérez

Després d’estudiar interpretació a Barcelona, continua desenvolupant els seus coneixements a artistes com Christine Adaire, Carol Rosenfeld, Janot Carbonell, Raimon Molins, el Workcenter entre altres.
Com a actor de teatre ha treballat majoritàriament amb cia. Sargantana. També ha treballat en cinema i televisió, en pel·lícules com Barcelona, nit d’estiu, Barcelona, d’hivern o sèries com Cites o Matar al pare.
Com a autor ha escrit més de 20 obres de teatre, de les quals No country for old myth i Stan & Owsky es van publicar en 2013, i ha traduït nombroses obres de teatre en el català, francès i anglès.
També ha compost bandes sonores per a teatre, per a obres com No country for old myth, La Plana o Li/ea/**ving – act II.
Com a director, crea cia. Sargantana fa més de 15 anys i treballa ininterrompudament. També ha dirigit per a altres companyies a Barcelona, ha participat com a director d’actors en obres com El Bufó del rei Lear a la Sala Fènix, i ha dirigit a l’estranger obres com Huis Clos a Laayoune (Sàhara), Noir sud blanc a Cabestany (França), entre altres.
L’any 2009 crea el grup de recerca escènica La Cuina, on desenvolupa el sistema iam (impuls-action motion system). Actualment, La Cuina ha esdevingut transborders, un laboratori errant.

Contact: