Maria Casellas

Maria Casellas

Professora
Maria Casellas

Performances:

Imparteix classe a:

Formación profesional[/vc_column_text][/vc_column]

Maria Casellas

Llicenciada en Interpretació per l’Institut del Teatre de Barcelona, ha ampliat la seva formació amb Andrés Lima, Javier Daulte, Seguei Ostrenko o Mariano Detry. Ha estudiat música i cant al Conservatori de Música de Barcelona i ha continuat la seva formació vocal amb cursos de Voice Craft Still System i amb professors particulars com Daniel Anglès i Susanna Domènech.

Últimament ha treballat com a actriu a Déu és Bellesa (Alícia Gorina, Pàrking Shakespeare, Teatre Maldà, 2017) i L’última nit del món (Llàtzer Garcia, Sala Flyhard, 2016 i en gira).
Entre la seva trajectòria professional destaca Operetta (Jordi Purtí i Cor de Teatre, França i Bèlgica, 2015-14), No parlis amb estranys (Helena Tornero, Teatre Nacional de Catalunya, 2013), LabCanal: Argelers sur mer (Àlex Rigola, Teatre de Salt, 2011), Puputyttö, la chica conejito (Alícia Gorina, 2008), El gran secret (Comediants, Teatre Nacional de Catalunya, 2005).

Ha treballat també en teatre infantil amb Dibi dubi dubà (Martí Torras Mayneris, Inspira Teatre, 2016), Mowgli, l’infant de la jungla (El Centre de Titelles de Lleida, Teatre Nacional de Catalunya 2011), Post i Codi Postal (Engruna Teatre, Fira Tàrrega 2012 i Mostra de Teatre Infantil d’Igualada 2013), La Ventafocs i Els músics de Bremen (El Petit Liceu, 2008 i 2010) i Numeràlia (Comediants, Teatre Romea, 2008).

Web personal: www.mariacasellas.net

[/vc_row]

Contact: