Nur Aiza

Nur Aiza

Professora
Nur Aiza

Performances:

Nur Aiza

Actriu, dramaturga, directora i professora d’interpretació. Després de formar-se en Art Dramàtic en La Casona, Centre d’Investigació i Formació Teatral a Barcelona, Nur es muda a Madrid i comença la seva formació com a actriu de cinema en CinemaRoom, un Acting Studio liderat pel director i coach actoral nord-americà Christopher Geitz, amb qui també treballarà com a actriu en els seus llargmetratges Make Up i Casi Amor. Nur també ha treballat en llargmetratges com a Colinas como Elefantes de Mar Sampedro i Tea Sangria una comèdia romàntica del director i actor Peter Domankiewicz que va ser aclamada en diversos festivals i sales d’Europa.
Quant a curtmetratges cal destacar el seu treball en La Otra d’Aleix Masferrer López, amb el qual Nur ha guanyat el Premi Xavier Cugat d’interpretació, el Premi Best Performance en el Fiction Film Festival i 3 nominacions més a Millor Actriu, i Jaula de David Oeo amb el qual ha guanyat el Premi a Millor Actriu en el Errenteria Film Laburren Jaialdia i una Nominació al Premi Pávez a Millor Actriu Principal.
En teatre destaca especialment amb Autèntica, la seva òpera prima que escriu, protagonitza i codirigeix al costat de Jaume Gil. Autèntica va fer temporada en Porta4, Sala Versus Glòries i Teatre Gaudí i segueix actualment en gira. També destaca el seu treball en Eris Kallisti encarnant a la Deessa Afrodita en una comèdia grega en el Teatre Lara de Madrid, dirigida per Christopher Geitz i escrita per Manuel Lluna.
Nur ha impartit tallers i cursos de Iniciació al Teatre i Viure Davant la cámera a la Sala Beckett i Porta4 i és directora del Laboratori d’Espai Debut també dins de la Sala Beckett.

Contact: