Pau Sastre

Pau Sastre

Professor
Pau Sastre

Performances:

Pau Sastre

Graduat en Art Dramàtic a l’Institut del Teatre de Barcelona i al programa de Tècnica Meisner de Javier Galitó-Cava, Màster en Coaching Executiu i Personal, Postgrau en Psicoteràpia de Grup i Psicodrama i formació en Mindfulness, PNL i Psicologia.
Workshops amb Marta Carrasco (Dansa-teatre), Sigmund Molick (Grotowsky), Isabel Úbeda (Odin Teatret), Nikolaj Karpov (Biomecànica) i Tapa Sudana (Assistent de Peter Brook). Formació en Dansa Contemporània.
En teatre, destaquen: Dos Familias (Atrium, Porta 4); Una casa a l’est (Tantarantana); Sobre el fenomen de les feines de merda (gira per Espanya); Caiguda Lliure (Àtic 22), Shakespeare on the Beat (Festival Grec); Jo després de tu (Tantarantana); Entremès de dos Estudiants (Biblioteca de Catalunya); Macbeth (Nau Ivanow); Àlies Gòspodin (Sala Beckett); Catalan Buffalo (Lliure) Anamnesi i El meu món no cap en aquesta casa, ambdues guanyadores al Festival Panorama; You’re pretty and I’m drunk (Lliure); Anita Coliflor (Círcol Maldà); A l’Arca a les vuit (TNC); Hamlet Machine (La Seca); To the happy few (Temporada Alta); La torna de la Torna (Romea i Circulo de Bellas Artes de Madrid); Quasi Maine (Raval); El paseo de Federico (Espai Brossa); Souvenirs d’Egotisme (Festival LOLA); Al “Nostre” Gust (Festival Shakespeare), entre d’altres.
En televisió ha actuat a La Riera (TV3), Kubala, Moreno i Manchón (TV3), Comtes (XTVL), i ha protagonitzat les sèries Golobica TV (Canal 33) i Malsons S.L (XTLV).

Contact: