Pepa Calvo

Pepa Calvo

Professora
Pepa Calvo

Performances:

Pepa Calvo

Directora teatral, professora d’interpretació i actriu.

Estudis d’interpretació en Institut del Teatre de Barcelona, Institut del Teatre de Sevilla amb Carlos Gandolfo, La Casona, entre uns altres. Estudis de Veu amb Michael Mcalhion (Royal Shakespeare Company), Sergi Riera, Jesusa Andany.

Membre fundador de la Cooperativa G.A.T. (Grup d’Acció Teatral), actriu des de 1978 a 1985 Ur-Faust de Goethe. Dir. Ricart Salvat (1985).
En 1993 crea la companyia Teatre del Repartidor, on assumeix la direcció artística. Dirigeix El Collar de la Coloma de Ibn Hazm; La vida no es noble, ni buena, ni sagrada sobre textos de Lorca.
Històries del Zoo de Albee amb Cia. Compta-Regueiro; Antologia de Ibn Hazm de Còrdova a Gil de Biedma; Los sueños de Federico de Lorca. No somos nadie y yo menos Cia. Antonio Calderon “Willy”; Los empeños de una casa de Sor Juana Inés de la Creu; Amoríos y burlas, textos de diversos autors (Fórum de Barcelona); Evidències de Jordi Cienfuegos. Cia.Teatre al Detall,
Premi millor adreça 10ª Mostra de Teatre de Barcelona.
El Galám Fantasma de Calderón; Terror y Miseria en el primer franquismo de Sanchís Sinisterra; Retablo Valle Inclán de Valle Inclán, Finalista del XI Certamen Nacional de Teatre per a Directores d’Escena, Sons amb Dones, diverses autores; Marardía Cia. AireSalados Lanzarote; Testimoni de Carrer de Agatha Christie Teatre Raval.

Versiona i dirigeix obres de la Literatura i el Teatre Clàssic Castellà i Català, per a Campanyes Educatives.
Coach en productores de televisió i cinema: Lola Films, Endemol-Gestmúsic, Tv3, entre uns altres.
Col·labora com a Guionista en els espectacles multimèdia 100 anys amb tu, Ajuntament de Valladolid, en el Musical Bollywoodland , dirigits per Martin Arnaud Els petits francais- Paris).

Contact: