Pia Nielsen

Pia Nielsen

Col·laboradora
Pia Nielsen

Performances:

Pia Nielsen

Imparteix classe a

Formació professional

Pia Nielsen

Cantant, compositora, actriu i professora de veu danesa establerta a Barcelona des de 2001. Va estudiar interpretació teatral a La Riereta, música moderna i jazz
a l’Aula del Conservatori del Liceu i producció de música electrònica a Microfusa.

Com a músic en solitari ha firmat 3 discs sota el seu alter ego artístic, Miss Q: Introducing Lovely Miss Q (Tsunami Music, 2011), Tirol (Reco-Head Records,
2013), ambdós produïts pel músic català Guillamino, i Horum Memoriam (Sang Records, 2016), produït per ella mateixa. Ha realitzat gires per tota Europa.

Ha compost bandes sonores per diferents obres teatrals, documentals, videoart i vídeo d’animació. Va ser membre cofundadora, cantant i teclista del col·lectiu artístic musical Zink Tank, cantant del trio Electrònica sense Endolls i ha treballat com a vocalista col·laboradora en diferents projectes musicals de diferents estils. El 2015 crea el seu propi segell, Sang Records. Amb Sang Records organitza Nits de Sang, un cicle de música electrònica, arts visuals i performance a la Sala Hiroshima, Barcelona.

Des de 2015 col·labora amb loscorderos.sc, companyia de teatre físic de reconeguda trajectòria, com a intèrpret i directora musical de l’espectacle La Banda del fin del mundo, així com en altres treballs per estrenar pròximament. Amb David Climent (loscorderos.sc) ha creat el duo musical Animal Vegetal.

Combina la seva carrera artística amb l’ensenyament de tècniques vocals i de cant.

Web: www.missq.info

Contact: