Sandra Gómez

Sandra Gómez

Professora
Sandra Gómez

Performances:

Sandra Gómez

Imparteix els cursos

Teatre per a nens i nenes

Sandra Gómez

Diplomada en Teatre i Educació per l’Institut del Teatre a Vic, crea i dirigeix La Caputxeta. Aula d’expressió dramàtica una escola de teatre educatiu al barri de Gràcia que va tenir vida durant 5 anys. El seu interès en casar educació i arts escèniques la porta a crear la seva pròpia metodologia on el procés d’aprenentatge en valors i habilitats socials i emocionals són el més important. Compta amb una experiència de més de 15 anys en docència a diferents escoles per a infants, joves i adults. Rep classes d’expressió dramàtica amb els referents de la pedagogia teatral a nivell internacional com Georges Laferriére, Tomàs Motos, Sanchis Sinisterra, Patrice Baldwin, Koldo Vio, Ester Trozzo o Reneé Baker i participa en congressos sobre teatre i educació.
Com a actriu està formada en art dramàtic, musical i de text, a l’estudi Nancy Tuñón i a l’Escola de Teatre Memory, entre d’altres, treballa en diferents projectes artístics com a actriu: La Bella Dorment al Jove Teatre Regina (Cía Tamquam Espectacles), El Mikado amb Zum Zum Teatre o Joquines amb Teatre Arca. En espectacles d’adults destaca Moren els contes de Carles Mallol i direcció d’Antonio Calvo al Teatre Tantarantana, fent temporada amb Locuras Urbanas d’Ivan Campillo al Teatreneu o la creació col·lectiva La gota malaya amb la cía Abajofirmantes a la mateixa sala Porta4 entre d’altres.

Treballa en diferents projectes a Viu El Teatre (Plataforma de creacions escèniques per a públic familiar i Primera Infància). Des del Servei Educatiu treballa en cursos per a docents, en el programa pedagògic del Petit Romea-Teatre Romea i forma part d’una comissió del Consell d’Innovació Pedagògica de Barcelona. Periodista de ràdio, ha estat responsable de premsa de projectes teatrals i treballat com a responsable de comunicació de centres escolars.

Contact: