Victor Quintanilla

Victor Quintanilla

Professor

Performances:

Victor Quintanilla

Graduat en Realització Audiovisual per l’Institut de Televisió Espanyola i amb formació teatral a l’Escola de Teatre Asura (Madrid), la RESAD (Madrid) i Porta4 (Barcelona).
Compta amb més de 20 anys d’experiència davant i darrere de les càmeres compaginant la seva labor com a realitzador i muntador de cinema i televisió amb la seva participació com a actor en diferents companyies i espectacles de teatre.

En 1994 funda a Madrid la Companyia de Teatre Boludo Bolero que va tenir una trajectòria de 10 anys en el circuit de sales alternatives i de cafè-teatre amb 4 obres realitzades i més de 100 representacions en total.
A partir de 2003 se centra més en la seva faceta com a professional de cinema i televisió, participant en diferents llocs en més de 50 curtmetratges, 4 llargmetratges i nombrosos documentals.
En 2013, ja establert a Barcelona, recupera la seva passió pel teatre i continua la seva formació teatral en Porta4 on des de 2015 també exerceix tasques com a docent en el Curs de Cinema i Teatre.

En 2017 participa com a Primer Ajudant de Direcció en el llargmetratge Diana d’Alejo Moreno, seleccionat en el Festival de Cinema de Màlaga 2018.

Contact: