L'Autèntica

Del 19 al 29 de març, celebrem la Setmana Mundial del Teatre

Del 19 al 29 de març d’enguany, se celebrarà la Setmana Mundial del Teatre i, des de l’Associació d’Empreses de Teatre de Catalunya (ADETCA) s’ha organitzat una programació d’actes, activitats i propostes teatrals durant tota la setmana. Des de L’Autèntica Teatre ens hem adherit a aquesta iniciativa amb un 10% de descompte a la nostra programació actual (promoció disponible del 19 al 29 de març).

 

El País del Silenci – Cia. Bufanúvols
(Del 19 al 21 de març)

L’espectacle El país del silenci és un conte pedagògic en el qual un pastor que viu a les muntanyes en un entorn silenciós, de pau i de vida en harmonia amb la natura, s’atansa a la vida urbana per donar fe del silenci i de la convivència i relació d’amistat que té amb els animals que viuen en el seu entorn. El pastor ens ensenyarà com arriba a parlar amb els animals a través del so i de la música que produeix amb instruments construïts amb canyes i fustes del bosc.

 

Gènere: Teatre familiar amb música en directe
Idioma: Català o castellà
Duració: 45 min
Edat recomanada: De 0-6 anys

 

 

 

 

La rateta Martina i el ratolí Serafí – Cia DeLiri
(Del 27 al 28 de març)

La Martina s’ha trobat un dineret.
Mentre pensa en què se’l gastarà són molts els pretendents que la volen conquistar. Trobarà la Martina algú amb qui tindrà alguna cosa en comú?
Adaptació del conte la Rateta que llegia a l’escaleta de “Vivim del cuento”.

 

Gènere: Titelles
Idioma:
Català
Durada:
45 minuts
Edat recomanada
: De 3 a 6 anys

 

 

 

El Drac Màgic –  Cia. Titelles Pamipipa
(Del 1 al 4 d’abril) 

Sabeu quin secret amaga la platja? I el llac, el prat florit, el camp de blat i la mar? Doncs que “hi ha animalons per tots els racons” i diferents cultures ens expliquen les seves històries a través de les cançons. “El Drac Màgic” és un espectacle de titelles i música en viu, un petit musical especialment pensat per a petits infants (fins a 3 anys).


Gènere
: Titelles
Idioma: Català
Durada: 40 minuts
Edat recomanada: De 0 a 3 anys

 

 

Amb el suport de :

Departament de cultura  Institut de Cultura   

Comparteix:
Deixa un comentari: