Abran paso a los patitos

Títeres La Matallina
Abran paso a los patitos - Elisa Matallín (2)
Abran paso a los patitos - Elisa Matallín (4)
Abran paso a los patitos - Elisa Matallín (1)
Abran paso a los patitos - Elisa Matallín (3)
Comparteix:

08

maig
Preus

Entrada general: 12 €
Anticipada adultos:
10 €
Anticipada a partir de 1 año: 8 €

Informació de l’espectacle

Gènere: Titelles
Idioma: Castellà
Durada: 45 minuts
Edat recomanada: de 2 a 5 anys.

Fitxa tècnica i artística

Elisa Matallín, títelles
Francisco Pérez Perelló, piano
Sandra Alfonso, violín

Del 31/05 al 2/06/2024
Divendres a les 18 hores
Dissabte a les 11, 12 i 17 hores
Diumenge a les 11 i a les 12 hores.

Sinopsi

Els aneguets han arribat a la ciutat i busquen un lloc on viure. Mamà Ànega els acompanya en la difícil tasca de viure. Aprendre a saludar, a menjar, a dir sí i a dir no, però hi ha alguna cosa que els aneguets no volen fer, banyar-se. Entre jocs els tres aneguets s’amaguen i Mamà Ànega espantada haurà de buscar-los entre el nou veïnat: el ruc malalt, el lleó adormit o el senyor Don Gat li donaran la benvinguda entre cançons, reguitzells i nanas.

Tràiler

Sobre l’Elisa M. Matallín

Elisa M. Matallín va heretar del seu avi, mestre i titella, la seva afició per escoltar històries. Es va formar en Biblioteconomia, la qual cosa li va permetre conèixer els contes impresos i estudiar-los. Però el que veritablement la va convertir en narradora va ser contar per als seus fills i descobrir que les històries sempre s’han de comptar amb amor.

Després de diverses immersions en el teatre amateur i universitari, Elisa va iniciar la seva marxa professional el 2001 amb la companyia de cafè-teatre Divalarias. En 2004, funda amb altres artistes la companyia Tamino Titiriteros. Ja en el 2009 comença un nou projecte amb part dels integrants de Tamino, l’empresa de gestió cultural Explicar-te, amb la qual posarà en marxa un projecte cultural que abasta des d’una companyia de titelles fins a una llibreria amb un petit teatre, així com la gestió de tallers didàctics del Centre Cultural Bancaixa.

Elisa ha comptat per a teatres, festivals, biblioteques, llibreries i llocs dels més insospitats i estranys on mai t’imaginaries que es poguessin contar contes.

Comparteix: