BONUS CULTURA

bonus cultura
caricias
temporada 2021-22 L'autèntica
gracia autentica-lautentica-teatre familiar (3)
el-sol-i-la-lluna_titelles-pamipipa_lautentica_teatr
Comparteix:
bonus cultura

04

octubre
Preus
20 €
40 €
Cartellera primera infància (de 0 a 6 anys)

OCTUBRE:

El lleó no em fa por
Del 8 al 12/10/2021

Caricias
Del 15 al 17/10/2021

OH UH AH EI! Terra·Aire·Foc·Aigua
Del 22 al 24/10/2021

Petit Vivaldi
Del 29 al 31/10/2021

Fins al 31 de desembre de 2021

El BONUS CULTURA és una iniciativa impulsada per 5 entitats del sector cultural (ADETCA, ASACC, Cambra del Llibre de Catalunya, Gremi de Cinemes de Catalunya i Gremi de Llibreters de Catalunya), que compta amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona, que té com a objectiu incentivar el consum cultural en el sector empresarial de la cultura de Barcelona:

  • botigues de discos: compra de discos i CDs
  • cinemes: compra d’entrades de cinemes
  • llibreries: compra de llibres excepte llibres de text
    (llibreries enteses com a establiments oberts al públic adreçats principalment a la venda de llibres)
  • sales de música: compra d’entrades de concerts
  • teatres i sales d’arts escèniques: compra d’entrades d’espectacles escènics

Tant la gestió de l’usuari com la dels establiments adherits es gestiona a través d’una plataforma logística online dissenyada i gestionada pel TRESC.

Hi ha 2 formats de BONUS CULTURA:

  • BONUS CULTURA amb un valor de 20€: l’usuari paga 15€ (+ 0,5€ de despeses de gestió) i l’Ajuntament de Barcelona li afegeix 5€
  • BONUS CULTURA amb un valor de 40€: l’usuari paga 30€ (+ 1€ de despeses de gestió) i l’Ajuntament de Barcelona li afegeix 10€

 

Aquest projecte té validesa fins al 31 de desembre del 2021 o fins a exhaurir l’aportació d’1 milió d’euros de l’Ajuntament de Barcelona.

L’autèntica

L’autèntica compta amb una programació especialitzada dirigida a la primera infància de 0 a 6 anys, amb propostes d’alt nivell estètic i cuidant el contingut pedagògic. Ofereix les primeres experiències Teatrals als més petits, així com un espai de creació i exhibició per a companyies especialitzades en aquesta franja d’edat. La programació dirigida a la primera infància es remunta a la fi de l’any 2013 amb la programació de la primera obra de la companyia Aboon Teatre que va realitzar la residència en Porta4, des de llavors som referència a Barcelona.

Al març de l’any 2020 es fa el canvi de nom de la sala/escola perquè aquesta nova trajectòria sigui més tangible, amb més visibilitat i que vagi concorde tant amb la renovació física del mateix espai com amb la nova línia de programació. Porta4 ara és L’autèntica. Des de 2011 forma part d’ADETCA (Associació d’Empreses de Teatre de Catalunya) i des de 2018 de La Red de Teatros Alternativos.

Sorry, no posts matched your criteria.
Comparteix: