Caricias

Ñas Teatro
Noia amb titelles espectacle per infants
Nudo
caricias
Comparteix:
Noia amb titelles espectacle per infants

28

setembre
Preus
Preus adults: 9€
Preus a partir d’1 any: 7€
Fitxa tècnica i artística

Gènere: Titelles i música en viu
Durada: 40 minuts
Edat recomanada: d’1 a 5 anys
Idioma: castellà

 

Guió i idea original: Paula Portilla
Interpret: Paula Portilla
Direcció: Ñas Teatro
Assessorament Joc Escènic: Claudio Hochman
Assessorament en Dramaturgia: Antonio Ramírez Jiménez
Assessorament en Dança: Maite Larrañeta
Escenografia: En la Chácena Producciones
Disseny de llums: Miguel de las Heras i Manolo Carretero
Musicalització: Manuel Larrea

Divendres 15 d’octubre a les 18h
Dissabte 16 d’octubre a les 11h a les 12h i a les 17h
Diumenge 17 d’octubre a les 11h, a les 12h 

Sinopsi

Estimular els i les nenes perquè siguin més creatius, més creadors. “Caricias” és una oportunitat que permet als més petits experimentar tot un món de possibilitats a través del joc, objectes sensorials i de la música. Un espectacle de titelles i d’objectes que vol aprofundir en la connexió interna on tot s’acaricia, s’abraça, es besa. I en la necessitat que té la pell de sentir a través del gest, el tacte i, fins i tot, a través d’allò que no es pot tocar però que està present. Com ho són la veu, un somriure, la brisa, les pessigolles!

 

Espectacle pensat per a nadons a partir d’1 any fins a 6 i acompanyats per adults 

La companyia 

Ñas Teatre està formada per Paula Portilla i Manolo Carretero i la nostra seu es troba en Rivas Vaciamadrid. Realitzem projectes culturals relacionades principalment amb la producció d’espectacles teatrals i oci cultural. Aquestes activitats estan dirigides al públic familiar des de la primera infància.

Des del 2003 iniciem un procés d’estructuració que ha culminat en el que som avui: una companyia teatral consolidada. El nostre propòsit és continuar investigant i produint per a millorar el marc cultural dins de les arts escèniques en tota la seva amplitud. La nostra manera de fer teatre part de la senzillesa; utilitzem diferents tècniques que propicien un estil molt personal de construir, narrar, crear i contar històries, apostant en tot moment per temes pròxims i inspirats en la vida mateixa, compartint experiències i fomentant que cada vegada més famílies s’acostin al teatre i gaudeixin en família d’una experiència compartida.

Sorry, no posts matched your criteria.
Comparteix: