COLORS

Una producció de L'autèntica. ESTRENA: 05/05/2024
INSTAL·LACIÓ AUDIOVISUAL per a nadons
colors-instal·lacio audiovisual_autentica (2)
colors-instal·lacio audiovisual_autentica (4)
colors-instal·lacio audiovisual_autentica (3)
Comparteix:
INSTAL·LACIÓ AUDIOVISUAL per a nadons

21

abril
Informació de l’espectacle

Instal·lació audiovisual
Durada: 40 minuts
Edat recomanada: d’1 a 6 anys

Preus

Entrada general: 10 €

Descomptes disponibles a la venda online.

Fitxa tècnica i artística

Idea original i direcció: Verónica Pallini

Animación Motion Graphics: Slidemedia Studio. Beat Biela i Fausto Morales

Producció: L’autèntica

Amb el suport de:

5/5/2024
Diumenge a les 11 i a les 12 hores.

Què ens poden transmetre els colors, quina alegria ens poden aportar, quins sentiments, quina passió, quina comunió?
No ens agradaria tornar a ser petits?


Sinopsi

Acompanyar-los a un món realment màgic que recordin i se’ls hi quedi en un racó del seu cor i del seu cos i del seu cervell per sempre? Poder així realment contribuïm a un món amb una visió més colorista.

DONEM-LOS ELS COLORS – DONEM-LOS LES EINES

Colors és la quarta instal·lació de L’AUTÈNTICA, productora referent en la creació innovadora, poètica i sensible per a la primera infància. L’obra és resultat d’una recerca que, al llarg de tres anys, ha portat dos equips artístics interdisciplinaris a consolidar una filosofia no normativa ni conductista que posa en diàleg diversos llenguatges artístics per proporcionar als infants experiències per descobrir la seva corporalitat, activar la imaginació i ser protagonista.

Verónica Pallini

Des de l’any 2020 dirigeix i produeix formats teatrals i audiovisuals. La seva línia actual de recerca consta de dos eixos diferenciats, que són referent en la productora de L’autèntica.
El primer se centra en instal·lacions Immersives per a primera infància (de 0 a 6 anys), on treballa, al costat d’un equip interdisciplinari d’artistes el marc filosòfic de les peces per a després portar-les a escena. Cada proposta parteix de la premissa que el bebè és el protagonista i la finalitat és possibilitar un viatge a través de la seva experiència sensorial i imaginària. De les diferents col·laboracions han sorgit tres creacions:

OH UH AH EI! Terra·Aire·Foc·Aigua, al costat de l’artista Jordi Teixidor. Es tracta d’una Instal·lació audiovisual recomanada de (d’1 a 6 anys), que recorre els quatre elements de la naturalesa, i on es destaca l’experiència col·lectiva i la possibilitat d’interaccionar amb l’entorn lúdic de l’espai audiovisual i escènic. Estrenada en L’autèntica de Barcelona en el 2020 i des de llavors recorre diferents espais i festivals nacionals i internacionals (Influx, FITKAM, FIBA-Festival Internacional de Buenos Aires).

SOC NATURA (2022), creada al costat dels artistes Raquel Morón i Cesc Sidera, és una instal·lació immersiva per a bebès (de 0 a 24 mesos), amb imatges i sons de boscos de Catalunya intervingudes artísticament, en ella els bebès experimenten, descobreixen i juguen interactuant amb els elements de l’espai. Aquesta obra va participar per diferents centres culturals de la Mostra de jocs i joguines d’Ajuntament de Barcelona.

GRÀCIA AUTÈNTICA (2021), al costat de l’escriptora Victoria Bermejo, un recorregut sonor pel barri de Gràcia de Barcelona, pensat per a tota la família. Amb històries sobre les places que es remunten des de l’edat mitjana fins a l’actualitat possibilita conèixer la particularitat del territori. Aquesta peça va formar part de les festes majors del barri. Aquesta peça s’emmarca en un nou eix de creació on explora noves estètiques.

El segon eix de creació se centra en Teatre Documental. Amb recerques de caràcter social i un marcat èmfasi en l’observació i anàlisis antropològiques, genera projectes que qüestionen i reflexionen sobre temàtiques humanes i col·lectives – d’allí va néixer No entenc els homes (2022). Teatre documental sobre la masculinitat, amb beca de creació 2020 de la Generalitat de Catalunya, aquesta obra comença amb una recerca a les ciutats de Buenos Aires i Barcelona, mitjançant entrevistes a homes cisgènere i focus grup de reflexió. Reuneix sis homes en escena on es parla, s’interpreta, es discuteix sobre què és ser home avui, amb relació a la masculinitat hegemònica, a altres col·lectius, a ells mateixos. Aquesta obra va participar per a la Fundació Ires i Centre Plural, Ajuntament de Barcelona.

Dirigeix L’autèntica que, a més de productora teatral i cinematogràfica, és escola de teatre i sala d’exhibició referent en programació per a la primera infància a Barcelona. Projecte que dona continuïtat a La Escuelita, Estudi de Formació Teatral a Barcelona fundada en el 2006 i Porta4 fundada en el 2009.

Comparteix: