Comèdia i tragèdia amb Assun Planas

Comparteix:

03

febrer
Horaris
Dilluns de 12h a 15h
Dimecres de 10h a 12h
Professora
Assun Planas
Inscriu-te a escola@lautenticateatro.com o fent-nos un WhatsApp al 699 12 31 39

  Descripció:

  Aquest curs es apropa el teatre des dels gèneres fonamentals que travessen la seva història: La comèdia i la tragèdia. Es durà a terme un treball pràctic amb escenes que desvelaran quines són les característiques i elements primordials propis dels gèneres i les seves exigències a l’hora de ser representades (ritme, moviment, espai, paraula, etc.) des d’una posada en escena, s’assoliran els continguts teòrics.

  .

  Contingut: 

  • Comèdia: treballarem la comèdia amb escenes d’autors com Aristòfanes, Flaminio Scala, Mariveaux, fins a arribar al teatre de cabaret, i a la comèdia contemporània.
  • Tragèdia: treballarem amb autors com: Eurípides, Shakespeare, Zorrilla, Gorki, Strinberg, Mamet, Koltès…
  • Ús de la dramatització com un instrument per expressar fets, conceptes, emocions, sentiments i idees.

  Objectius:

  • Propiciar el desenvolupament de les capacitats artístiques a través de l’expressió dramàtica i avançar en l’expressió creativa.
  • Potenciar les competències emocionals i les lingüístiques aprofitant les arts escèniques com a mitjà de comunicació i comprensió i afavorir l’expressió lliure de pensaments i emocions.
  • Millorar les habilitats socials i la confiança.
  • Desenvolupar-se en diferents situacions i contextos, reals o fantàstics, en els quals ens submergeix la dramatització.

  Assun Planas

  Assun Planas, és una actriu nascuda a Mallorca i formada professionalment a Barcelona, amb experiència en cinema, teatre i televisió.Llincenciada en art dramàtic per l’Institut del teatre de Barcelona DEA i màster d’arts escèniques per la Universitat Autònoma de Barcelona.
  En televisió destaca pel seu paper de Glória en la sèrie ’Merlí’ i ‘Merlí sapere aude’.
  En cinema, la seva última intervenció és amb Benito Zambrano, en ‘Pa de llimona amb llavors de roselles’ Semici de Valladolid 2020. Va interpretar a Nia en “Absurdistan”de Veit Helmer, estrenada en el festival SUNDACE 2008. També ha obtingut papers a “Kàtmandu”de Icíar Bollaín, “Els Pelayo” i “Carta mortal” d’Eduard Cortés, “Més pena que glòria” de Víctor García lleó i Jonás Trueba.
  En televisió ha treballat a més en personatges fixos protagonistes per a IB3 en “Mossen Capellà” i “Suite Hotel” ,“Temps de silenci” per a diagonal televisió, i ha realitzat diversos papers en episodis de ‘Conta’m’ Tve, ‘Hac’ Netflix, ‘Treufoc’, “Hospital central”, “Periodistes”, “Policies”, “Javier busca”, “Majoria absoluta” “Sitges”….
  En teatre té una llarga trajectòria en companyies tan emblemàtiques com “Joglars”, o el “TAG de Venècia”, havent actuat també amb la Companyia Nacional de teatre Clàssic i el Teatre nacional de Catalunya, va treballar en “La velocitat “dirigida per Eduard Fernandez. ‘Andrea Pixelada’ en el teatre Kamikaze de Madrid.
  En aquests moments forma part de l’espectacle ‘Transbord’ que s’estrena a Barcelona, en el Teatre de la Gleva 2021.
  Ha dirigit “L’illa dels esclaus” en el teatre Principal de Mallorca i conferència, performance Miró, sobre l’obra de Joan Miró..

  Sorry, no posts matched your criteria.
  Comparteix: