Contes del Perú

Bufanúvols

Contes del Perú

contes del peru_bufanuvols_bailar
contes del peru_bufanuvols
vertic_880_0
contes del peru_bufanuvols_concert
Comparteix:
contes del peru vine a cantar i ballar a L'autèntica

19

maig
Preus
Adults: 12 € – Anticipada: 10 €
A partir d’1 any: 10 € – Anticipada: 8 €
Informació de l’obra

Idioma: Catalán
Duració: 50 minuts
Gènero de l’obra: Teatre amb música en viu
Edat recomenada: A partir d’1 any

Fitxa tècnica i artística

Idea original: Cia. Bufanúvols
Intèrprets:
Pau Tarruell y Carmina Mas
Direcció artística:
Pau Tarruell

Escenografia:
Montse Virgili
Música:
Pau Tarruell

Una producció de la companyia Bufanúvols

Dissabte 11 de juny a les 12:00h y  a les 18:00h

Sinopsi

L’espectacle Contes del Perú es basa en dos contes inques.

El primer és laPapa Imilla i ens explica l’origen d’aquest tipus de patata, aliment molt preuat per la població indígena. El segon ens exposa l’èxode de la població indígena de la muntanya a la ciutat i com Anneta, la protagonista, amb l’ajuda de l’Awqui, el protector de la seva comunitat, aconsegueix el retorn de la pluja i l’abundància de les collites.

En tots dos contes el tema de fons és el somni de l’abundància.

Ambdues històries s’expliquen acompanyades de cançons tradicionals molt participatives. Els infants i els més grans gaudeixen amb els ritmes i melodies de totes elles..

La companyia

La Companyia Bufanúvols la formen el Pau i la Carmina. Es dediquem a la música, al teatre, al cant i a la dansa des de fa molts anys i els agrada transmetre totes les seves vivències a través d’aquestes arts escèniques. Els apassiona la natura, caminar en silenci per la muntanya i gaudir del paisatge. Van viure sis anys a Menorca conreant la terra, fent formatges, pa integral i vivint en una comunitat de vida. Quan van tornar vam decidir reprendre les seves actuacions.

Els seus espectacles són per a públic familiar, pedagògics, participatius, amb música en directe i molts gags. Tots tenen un fil argumental que amenitzen amb  cançons i danses. El seu objectiu és captar l’atenció dels més petits i que gaudeixin d’una experiència vitalitzant  i inoblidable. Volen connectar amb ells i transmetre’ls alegria i optimisme. Els seus espectacles parlen de la natura, de l’amistat, dels valors de les altres cultures, de la solidaritat i de la bellesa del món que ens envolta.

Comparteix: