Dins del cor

D'Ada Cusidó
Dins del cor
Comparteix:
Dins del cor

18

agost
Preus
Preu adults: 9€
Preu a partir d’1 any: 7€
Fitxa tècnica i artística
Un espectacle de: Ada Cusidó
Gènere: Titelles i música
Duració: 35 minuts
Edat recomanada: 1 a 3 anys

Divendres 23 d’octubre de 2020 a les 17h
Dissabte 24 d’octubre de 2020 a les 11h i a les 12h

Sinopsi

Quan surt el sol tenim la roba al balcó per tal que s’eixugui amb el vent suau.

Al balcó hi viuen uns amics que m’agrada com són: en Samuel, que viu a la butxaca de la camisa de quadres i ens esquitxa a tots amb la seva gran cua; en Nicolau, que vola feliç buscant amb qui compartir la tarda; el bromista Cuc Maluc, que t’atraparà el nas i l’amagarà a la butxaca; la presumida Filomena, mandrosa, poruga i fina com les flors!

Tots feliços compartim estones junts, juguem amb la pilota, saltem i ballem… però… qui viu a la butxaca de la camiseta de colors? Ningú l’ha vist mai… Només surt… quan tothom dorm!!! Psssstttt… Que es desperta!!!

Un conte dolç sobre l’amistat i la companyia.

Sobre Ada Cusidó

Ada Cusidó va estudiar Art Dramàtic a l’Institut del Teatre (1996-2000) i va començar a escriure contes curts i a ajuntar-los els uns amb els altres fins a configurar espectacles de petit format. Acompanyada d’algun objecte senzill, del gest i de la veu, l’Ada explica històries inventades, retallades, adaptades… Fa espectacles de petit format amb un fil conductor que des de l’inici fins al final, expliquen allò que no esperem que s’expliqui.

Actualment treballa pel Consorci d’educació de Barcelona, anant a les escoles de la ciutat. Des de fa dotze anys també visita les escoles de Sant Cugat amb el pla de dinamització, portant històries a les escoles i col·labora en diferents projectes del Consorci de biblioteques de Barcelona.

També fa d’actriu a Mal de closca, obra de titelles i objectes de la companyia Farrés Brothers, des del 2008.

Més informació sobre DucUnCucAlSac

Sorry, no posts matched your criteria.
Comparteix: