Dramatúrgia amb Daniel J.Meyer

Comparteix:

03

febrer
Horaris
Dilluns de 10h a 12h
Professor
Daniel J.Meyer
Inscriu-te a escola@lautenticateatro.com o fent-nos un WhatsApp al 699 12 31 39

  Descripció:

  A escriure s’aprèn escrivint. Però … sempre fa pànic, o mandra, o busquem diferents excuses per no fer-ho i després no ensenyar-ho a ningú. A través d’aquestes classes, parlarem de conceptes bàsics de dramatúrgia, escriurem escenes per destruir-les i per reconstruir-les més tard, i comprimir-les. Però, sobretot, ens centrarem en:

   -Estratègies i mètodes per seure a escriure o desbloquejar-nos (és una decisió, i un sacrifici – sempre triaries una altra cosa millor a fer-) 

  – Diferents motors per inspirar-nos, i escriure del que realment volem i sobretot, treure’ns la por a fer-ho (les cançons de trap  o cursis també valen)  

  I per acabar,  intentaré que ens quedi clar que escriure no és tan complicat i solemne com es creu, si ets fidel a tu mateix/a. Així que, en aquestes classes, intentarem escriure, tant com puguem.  Potser, fins i tot una obra sencera.

  [/vc_column_inner][/vc_row_inner]

  Daniel J.Meyer

  Ha realitzat estudis de teatre (especialització en direcció teatral) en BASTIDA 90 de Buenos Aires, l’Argentina, i cursos en l’Obrador de la Sala Beckett i en Eòlia. També ha cursat un Postgrau de producció i gestió d’espectacles (UB-Institut del Teatre).
  Quant a la seva experiència professional, ha dirigit i escrit totes les obres de la companyia Descartable Teatre, entre les quals destaquen Fusells (versió lliure de l’obra de B. Brecht) i Abans.
  És l’autor de A.K.A. (Also Known As), dirigida per Montse Rodriguez, que ha obtingut els següents premis: Teatre Barcelona 2018 (al text teatral, obra petit format, i direcció), Butaca 2018 (al millor text, actor protagonista, direcció i obra de petit format ), Crítica 2018 (a l’actor revelació) i MAX 2018 (a autoria novella i actor protagonista).
  És l’ajudant de direcció habitual d’Àngel Llàcer. També ha treballat amb Rosa Novell, Josep Galindo, Pablo Ley i altres en diferents espectacles.

  Sorry, no posts matched your criteria.
  Comparteix: