El Comte

Zamira Pasceri
titelles sota laigua el comte teatre
teatro líquido el comte teatre titelles submarines
titelles submarines el comte teatre
teatre submarí titelles
titelles submarines el comte teatro líquido
Comparteix:

16

febrer
Preus
Adults: 11 € · Anticipada: 10 €
A partir d’1 any: 9 € · Anticipada: 8 €

Consulta els nostres descomptes i promocions

Fitxa tècnica i artística

Idea original, creació i direcció artística: Zamira Pasceri
Direcció d’escena: Zamira Pasceri
Actrius marionetistes: Yohana Yara i Nanya Eslava
Veu narradora: Francesc Torrent
Músics de la cançó del Comte Arnau: Anita Maiocco – soprano, Simone Giorda – baríton, Cello i improvisacions: Claudio Pasceri, arranjaments d’Edoardo Dadone
Direcció musical: Zamira Pasceri
Disseny i realització de marionetes: Giorgia Massetani. Col·laboració de Paula Galasso, Marianna Maschietto, Gloria María Amaral, Jussara Gomes, Miguel Canseco
Escenografia: Zamira Pasceri. Col·laboració d’Andrea Poulastrou i Giorgia Massetani
Vestuari: MOMU, Giorgia Massetani
Disseny d’il·luminació: Fabio Rossi
Realització d’escenografia: Andrea Poulastrou, MOMU
Col·laboració tècnica marionetes: Cristian Gustavo López, Miguel Canseco
Col·laboració instal·lacions: Carlos Montoya
Coordinació tècnica: Damià Duran
Producció: Teatro Líquido
Agraïments: Carlus Padrissa, Jaume Grau, Anigami, Ateneu d’oficis del Poble Sec, Studio Play de Pinerolo – Torí, Brava Performing Arts
Fotos: Melanie Shroeder, Sofía Fernández Stenström, Vladimir Romero Sánchez

 

Amb el suport de:

De l’1 al 3/04/2022
Divendres a les 18h
Dissabte a les 11h, 12:30h i 17h
Diumenge a les 11h i 12:30h

Descobreix aquest escenari submergit amb titelles subaquàtiques!


Sinopsi

La llegenda del Comte Arnau, amb textos de Joan Maragall, pren vida en un escenari submergit on actuen titelles subaquàtiques.

La posada en escena sota l’aigua, amb escenografies, il·luminació i vestuari, evoca una atmosfera màgica i irreal, pròpia d’una llegenda.

Després de la guerra, Arnau es converteix en un malfactor. Acompanyat pel seu fidel cavall, es diverteix cometent crims contra els seus vassalls, i arriba fins a raptar a l’abadessa d’un monestir, de la qual s’havia enamorat. Quan mor, demana viure eternament, però el record que d’ell queda, transmès de generació en generació a través d’una cançó, el turmenta. Despertada la seva consciència, la veu d’una jove entona l’antiga cançó, inspirada per l’amor i no per l’odi. La bellesa del cant deté les cuites del Comte, que finalment gaudirà d’un afable oblit.

Pantomima, poesia i música s’uneixen en una proposta de Teatro Líquido que, a través d’aquest mite universal, reflexiona sobre la convivència i el sentiment humà.

 

EL COMTE ha guanyat el premi de Creació 2021, del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Premsa: “Titelles subaquàtiques i Joan Maragall” a L’Independent de Gràcia

Gènere: Titelles subaquàtiques
Idioma: Català
Duració: 40 minuts
Edat recomanada: A partir de 3 anys 

La companyia: Teatro Líquido

Zamira Pasceri és artista multidisciplinària. Es va diplomar en piano en el Conservatori G. Verdi de Torí, en dansa clàssica i contemporània i en teatre a l’Escola del Teatre Arsenale de Milà. Paral·lelament es llicencia en Disciplines d’Art de la Música i de l’Espectacle a la Universitat de Torí.
Des de les seves primeres experiències professionals prefereix els projectes més transversals. Després d’una heterogènia activitat teatral, el 2004 es muda a Barcelona per a entrar, com a actriu, a la Fura dels Baus. Treballa amb tots els directors artístics de la companyia i des del 2008 col·labora amb ells a les posades en escena d’òperes líriques i macro espectacles.
Teatre, música i efectes visuals són els elements protagonistes de les seves creacions, que signa en solitari des del 2016.
Per la seva direcció de la Flauta Màgica de Mozart al Teatre Solís de Montevideo, és nominada al prestigiós Premi Florencio per la millor posada en escena d’Òpera de l’any 2019.
En el dia d’avui, continua col·laborant amb la companyia catalana paral·lelament a les seves produccions artístiques enfocades a la innovació escènica i a l’acostament del públic més jove a les arts.

Comparteix: