El Drac Màgic

de Titelles Pamipipa
El drac magic
El drac magic - porta4 teatro infantil 3
El drac magic - porta4 teatro infantil 2
El drac magic - porta4 teatro infantil 4
Comparteix:

26

febrer
Preu
Preu adults: 9€
Preu a partir d’1 any: 7€
Fitxa tècnica i artística

Gènere: Teatre de titelles i música en directe
Idioma: Català
Duració: 40 minuts
Edat recomanada: De 0 a 3 anys


Idea original i creació:
Mar Gascó Bernadó
Interpretació: Mar Gascó Bernadó
Disseny d’il·luminació i so: Pere Picanyol
Escenografia i titelles: Mar Gascó Bernadó
Producció: Titelles Pamipipa

Dijous 1 d’abril a les 17:00h
Divendres 2 d’abril a les 11:00h i a les 12.00h
Dissabte 3 d’abril a les 11:00h i a les 12:00h 
Diumenge 4 d’abril a les 11:00h i a les 12:00h
Dilluns 5 d’abril a les 11:00h i a les 12:00h

Sinopsi

Sabeu quin secret amaga la platja? I el llac, el prat florit, el camp de blat i el mar? Doncs que “hi ha animals per tots els racons” i diferents cultures ens expliquen les seves històries a través de les cançons. “El Drac Màgic” és un espectacle de titelles i música en viu, un petit musical especialment pensat per a petits nens (fins a 3 anys).

“El Drac Màgic” és un espectacle alegre, tendre i tranquil basat en la nostra riquesa cultural i obert a la riquesa cultural d’altres llocs. artesania teatral per gaudir de la veu cantada i recitada acompanyada de poesia visual i de diferents sonoritats Especialment recomanable per a petits nens (fins a 3 anys) per la seva temàtica, estètica, durada, simplicitat argumental i de text verbal.

Expliquem les seves històries mitjançant divuit cançons tradicionals i populars catalanes i d’altres cultures (francesa, castellana italiana, àrab i americana) Algunes d’elles són cantades en la llengua original i la resta les hem traduït a l’català. Altres les hem adaptat a les necessitats de l’guió. També fem servir text recitat: jocs de falda, endevinalles, poesies i rodolins. La música és tocada en directe amb alguns acompanyaments gravats. Com sempre busquem la senzillesa, però la riquesa de matisos i per això fem servir divuit instruments i objectes sonors per interpretar melodies tradicionals i sons d’animals.

La companyia

Titelles Pamipipa són una família que ha fet dels seus espectacles infantils la seva manera de viure i expressar-se. L’art els fa créixer com a persones, alimenta les seves ànimes i les relaciona des de l’amor. I és l’amor pel seu públic i pel seu treball que fa que els espectacles que creen siguin delicats i sense violència. Esepectacles que parlen de la bellesa de la natura, d’anècdotes i d’experiències vicudes i d’observacions i reflexions sobre la vida.

Sorry, no posts matched your criteria.
Comparteix: