El gegant del pi

Comparteix:

03

febrer
Preus
Preu adults: 9€
Preu a partir d’1 any: 7€
Fitxa tècnica i artística

Idioma: Català
Durada: 35 min
Gènere de l’obra: Teatre de cançons i titelles
Edat recomanada: de 0 a 3 anys


Actriu, cantant i titellaire:
Mar Gascó
Músic: Pere López
Idea original, construcció de titelles, vestuari, escenografia i direcció: Mar Gascó
Música, escenografia, disseny de llums, vídeo, documentació escrita i difusió: Pere López

Cartell publicitari: Arsène Gascó

 

Dijous 24 de juny de 2021 a les 17h
Divendres 25 de juny de 2021 a les 16:30h i a les 17:30h
Dissabte 26 de juny de 2021 a les 11h i a les 12h
Diumenge 27 de juny de 2021 a les 11h, a les 12h i a les 17h

Sinopsi

Benvinguts a ca l’Oreneta, una masia amb uns habitants molt especials: en Bingo, el petit gall, la Gallina Ponicana i els seus tres pollets xics, tics, mics, cama-curts i ballarics, el Gegant del Pi i el seu germà en Joan Petit que balla amb el dit. I, és clar, l’Oreneta que cada any torna al seu niu del safareig.
Un espectacle de titelles gegants per als més petis i de cançons populars i tradicionals amb música en viu. Un espectacle senzill, alegre i interactiu inspirat en les nostres arrels, la vida al camp i les cercaviles de festa major.

La companyia

Titelles PamiPipa, som una companyia professional d’arts escèniques especialitzada en espectacles de cançons i titelles per bebés i primera infància. Des que la vam fundar al 1999, ens dediquem de ple: la actriu i cantant, Mar Gascó (creació direcció i interpretació) i el músic i tècnic  Pere López (interpretació, muntatges musicals i dissenys tècnics).

Apostem per les arts escèniques de petit format fent servir un llenguatge molt personal que denominem “teatre de musicosetes”. Amb aquest gènere fem referència a una manera de comunicar-se amb els  nens i nenes de 0 a 3 anys a través del teatre, la música i la poesia, sempre tenint en compte els seus interesos.

Sorry, no posts matched your criteria.
Comparteix: