El gegant del pi

Comparteix:

03

febrer

Amb la compra de les teves entrades:

  • Es recomana arribar al teatre amb un mínim de 20 minuts d’antelació.
  • Els menors d’1 any (dotze mesos) no paguen entrada.
  • Per la seva tranquil·litat i seguint la normativa vigent, totes les persones que gaudeixin de l’espectacle hauran de portar mascareta.*
    *Els infants menors de 6 anys no estan obligats a dur mascareta, però en cas que no els molesti recomanem que també la portin.
  • Els descomptes no estan disponibles a la venda anticipada. Si voleu fer-los servir, ha de ser a taquilla
Preus
Adults: 11€ · Anticipada: 10€
A partir d’1 any: 9€ · Anticipada: 8€
Fitxa tècnica i artística

Idioma: Català
Durada: 35 min
Gènere de l’obra: Teatre de cançons i titelles
Edat recomanada: de 0 a 3 anys


Actriu, cantant i titellaire:
Mar Gascó
Músic: Pere López
Idea original, construcció de titelles, vestuari, escenografia i direcció: Mar Gascó
Música, escenografia, disseny de llums, vídeo, documentació escrita i difusió: Pere López

Cartell publicitari: Arsène Gascó

 

De l’11 al 13/03/2022
Divendres 11 a les 18h
Dissabte 12  a les 11h i a les 12h
Diumenge 13 a les 11h, 12h i 17h

Sinopsi

Benvinguts a ca l’Oreneta, una masia amb uns habitants molt especials: en Bingo, el petit gall, la Gallina Ponicana i els seus tres pollets xics, tics, mics, cama-curts i ballarics, el Gegant del Pi i el seu germà en Joan Petit que balla amb el dit. I, és clar, l’Oreneta que cada any torna al seu niu del safareig.
Un espectacle de titelles gegants per als més petis i de cançons populars i tradicionals amb música en viu. Un espectacle senzill, alegre i interactiu inspirat en les nostres arrels, la vida al camp i les cercaviles de festa major.

La companyia

Titelles Pamipipa és una companyia d’arts escèniques especialitzada en espectacles de cançons i titelles per a nadons i primera infància. Van estrenar el seu primer espectacle l’any 1999 i des de aleshores ençà els seus fundadors, Mar Gascó i Pere López, s’hi dediquen de ple. La Mar Gascó, actriu i cantant, és qui canalitza les idees, interpreta i dirigeix els espectacles. També construeix els titelles, tria els vestuaris i esbossa l’escenografia. El Pere s’ocupa de la música i les “coses tècniques”.

Tots dos aposten per les arts escèniques de petit format fent servir un llenguatge molt personal que denominem “teatre de musicosetes”. Amb aquest gènere fan referència a la seva manera de comunicar-se amb els nens i nenes de 0 a 3 anys a través del teatre, la música i la poesia, tenint sempre en compte els interessos que requereix aquest públic tant especial.

Sorry, no posts matched your criteria.
Comparteix: