El País del Silenci

de Bufanúvols
l'autenticateatre
El país del silenci4
Setmana Mundial del Teatre LAutentica
Comparteix:

01

gener
Precio
Preu adults: 9€
Preu a partir d’1 any: 7€
Ficha técnica y artística

Títol: El país del silenci

Idea original i creació:Pau Tarruell
Direcció: 
Pau Tarruell. Mirada externa Jordi Gaspar
Interpretació
:Pau Tarruell i Carmina Mas

Disseny d’il·luminació: Marc Serrà
Tècnic en gira:  Marc Serrà
Escenografia i titelles:  Marc Torres i Marina Ramoneda
Disseny de vestuari:  Marina Ramoneda
Producció:  Cia Bufanúvols
Disseny de so: Marc Serrà

Gènere:Teatre familiar amb música en directe
Idioma: 
Català o Castellà
Duració: 
45min
Edat recomanada
:  De 0-6 anys 

Divendres 19 de març a les 18:00h
Dissabte 20 de març a les 11:00h, a les 12:00h  i a les 17:00h
Diumenge 21 de març a les 11:00h i a les 12:00h

Diumenge 21 de març (Dia Internacional en Contra de la Discriminació Racial), L’autèntica Teatre col·laborarà amb l’associació Familias Sin Fronteras por la Infancia. Part de la recaptació de l’espectacle “El País del Silenci” de la Cia. Bufanúvols anirà destinada a aquesta associació.
Vols col·laborar amb nosaltres? T’hi esperem! 

 

Sinopsi

L’espectacle El país del silenci és un conte pedagògic en el qual un pastor que viu a les muntanyes en un entorn silenciós, de pau i de vida en harmonia amb la natura, s’atansa a la vida urbana per donar fe del silenci i de la convivència i relació d’amistat que té amb els animals que viuen en el seu entorn. El pastor ens ensenyarà com arriba a parlar amb els animals a través del so i de la música que produeix amb instruments construïts amb canyes i fustes del bosc.

 

A l’espectacle s’hi ensenyen diferents instruments de la família de vent fusta (flautes barroques: sopranino, soprano, contralt i tenor; clarinet i saxòfon soprano), de corda (guitarra espanyola i acústica americana) i de percussió (xinxines, picarols, maraques, esquellot). També s’hi mostra el diapasó a través del joc d’escoltar el silenci i s’hi ensenya l’Himne de St. Joan de Guido d’Arezzo, que dóna nom a les notes de l’escala musical.

 

L’espectacle El país del silenci va néixer l’any 1989  amb l’objectiu d’introduir els infants a la descoberta del món interior. Va sorgir a petició de l’Escola Pia de Catalunya i es va representar a tots els auditoris de les seves escoles. Des del primer moment va tenir molt bona acollida. L’any 1990 va ser seleccionat per Joventuts Musicals de Catalunya i se’n van fer nombroses audicions escolars. Es va realitzar a la 9a Mostra d’Igualada l’any 1998 i se n’han fet moltes actuacions per a Pedagogia de l’Espectacle (Fundació Torre de Palau) a Terrassa, Rubí i Sabadell, per a Rialles, per l’Amfiteatre, la Fundació La Roda i per a nombrosíssims teatres i escoles de tot Catalunya i les Illes Balears. L’any 2019, la Cia Bufanúvols va celebrar els 30 anys d’aquest espectacle amb una funció a LaSala Miguel Hernández de Sabadell.

La Cia. Bufanúvols comença el seu itinerari l’any acompanyant la Fura dels Baus en una cercavila de Festa Major a Castellar del Vallès. Tot seguit, inicia un munt d’espectacles diversos tant per escoles de tot Catalunya com per festes majors d’arreu del nostre país. Ha fet nombroses representacions per Joventuts Musicals de Catalunya, Fundació Xarxa, Fundació La Roda, La Mostra d’Igualada, Rialles, Pedagogia de l’Espectacle, la Tamborinada i la Fira del Fitkam a Montmeló. Al llarg d’aquests anys han actuat a moltes poblacions d’Astúries, Castella La Manxa, Castella i Lleó, Extremadura, Galícia, Illes Balears, Illes Canàries, Madrid, València, i Catalunya. També a Andorra, la Cerdanya francesa, Lyon i Paray le Monial.

La majoria dels espectacles han estat presentats a la Mostra d’Igualada i van fer una estada a la Sala Miguel Hernández de Sabadell preparant l’estrena d’Annuria la tardor del 2.008. Diari Sabadell: Oddisea mediterrània i pirenaica a Ca n’Oriach amb Bufanúvols. L’espectacle Annuria de la companyia Bufanúvols es va estrenar amb èxit a la sala Miguel Hernàndez de Ca n’Oriach.(15/10/2008). L’any 2.019 van celebrar els 30 anys de l’espectacle El país del silenci i la festa de cloenda va ser a LaSala Miguel Hernández de Sabadell.

 

Espectacles de teatre familiar amb música en directe, animacions i danses tradicionals d’arrel. Canten i fan cantar, ballen i fan ballar, xalen i fan xalar. Exalten el valor de l’amistat, de la bellesa de tot el que ens envolta i del treball per a la pau interior i la pau entre els pobles.

Allà on van, repeteixen…

Sorry, no posts matched your criteria.
Comparteix: