El Concert dels TRES PORQUETS

de Titelles La Puntual
els tres porquets la puntual 2
els tres porquets la puntual 3
els tres porquets la puntual 4
els tres porquets la puntual
Comparteix:
els tres porquets de la puntual a L'autèntica

21

març
Preu
Preu adults: 11€ · Anticipada: 10€
Preu a partir d’1 any: 9€ · Anticipada: 8€
Informació de l’obra

Gènere:  Titelles
Idioma:  Català
Duració:  45 mins
Edat recomanada: + 3 anys

Fitxa tècnica i artística

Adaptació i idea original: Néstor Navarro
Direcció escènica: Néstor Navarro
Direcció artística: Eugenio Navarro
Titellaires: Maria Ballús i Sergi Gibert
Construcció de Titelles: Eugenio Navarro i Jordina Salvany
Disseny de personatges, pintura i escenografia: Eugenia Susel
Composició Musical: Mariona Sagarra
Músics: Guitarra – Raul Costafreda; Trompetista i Pianista- Eudald Payés
Il·luminació: Luís Martí Ruiz
Vestuari: Agueda Miguel
Assistent de direcció: Alba Collado
Assistent de taller: Electra Papadopoulous
Fotografia: Jesús Martínez Atienza
Producció: La Puntual

Del 22 d’abril a l’1 de maig
Divendres a les 18h
Dissabtes a les 12h i 17h
Diumenges a les 12h i 17h

Sinopsi

Aquesta és la història de tres porquets distrets i un llop, que gràcies a la música es fan germans d’aventures. Com ja sabeu en Boink es va fer una casa de palla, en Toink una de fusta i en Poink es va fer la casa de maons, però el que ningú no sap és que s’acosta una gran tempesta que canviarà per sempre el final d’aquest conte clàssic. Una divertida comèdia de titelles per a tota la família.

La companyia

La Puntual es va fundar el 2005, com a únic teatre estable de titelles, marionetes i ombres xineses per a públic familiar a Barcelona.

El fundador de la companyia és Eugenio Navarro, titellaire des de 1976, fou membre de la històrica companyia “La Fanfarra” i és una figura de reconegut prestigi internacional guardonat amb multitud de premis durant la seva trajectòria.

Néstor Navarro Salvany (Barcelona, 1982) n’és l’actual director escènic i dramaturg. Fill de l’Eugenio, va néixer i créixer entre artistes, titelles, escenaris i gires en furgoneta. A partir del 2008 va professionalitzar-se i ha actuat en diversos espectacles. Junts han creat, adaptat i dirigit diversos espectacles de titelles que han tingut un notable èxit entre el públic familiar. Nosaltres som el cor de la companyia, però en cada producció ens envoltem d’un equip de professionals excepcionals: il·luminadors, artistes plàstics, compositors, músics, escenògrafs, titellaires, etc.

La companyia La Puntual presentem sovint els nostres espectacles al nostre teatre del barri del Born de Barcelona, però també participem en programacions i festivals nacionals i internacionals.

El Teatre de Putxinel·lis La Puntual programa companyies internacionals de reconegut prestigi, així com companyies locals i de la resta d’Espanya. També impartim i organitzem cursos especialitzats en l’art dels titelles, el teatre d’ombres i les marionetes.

Comparteix: