Escenes en càmera per a VIDEOBOOK amb Tomàs Bayo

Comparteix:

03

febrer
Horaris
Dimecres de 12h a 14h
Professor
Tomàs Bayo
Inscriu-te a escola@lautenticateatro.com o fent-nos un WhatsApp al 699 12 31 39

  Descripció:

  Amb el curs s’aprofundirà en la interpretació mitjançant el monòleg intern, els processos de personatge, el treball amb els verbs d’acció, etc.
  Cada alumne gravarà les escenes que estigui treballant en classe amb un equip d’imatge i so professional per a crear el seu propi videobook.

  .

  Contingut: 

  • Treball d’escenes per GRUPS per a potenciar l’escolta atenta i els processos interns dels personatges. Posterior anàlisi i autoanàlisi de les escenes.
  • Treball d’escenes per PARELLES. Aplicant la creació de personatge, el treball d’anàlisi i el “personatge memorable”.
  • Treball individual amb textos, aplicant totes les eines treballades durant el curs. Treball del subtext i el monòleg interior. Durant aquest bloc, els alumnes hauran de realitzar i lliurar un exercici escrit de treball i anàlisi del seu personatge acompanyant a l’escena.

  Tomàs Bayo

  Tomàs Bayo Encontra (Lleida, Espanya, 1996), va començar la seva formació com a actor abans de graduar-se com a guionista a la ESCAC l’any 2018, on també va cursar un màster en desenvolupament i creació de sèries de televisió. 

  Des de llavors, ha treballat com a guionista, analista de guió, coach d’actors i ajudant de càsting en diferents produccions audiovisuals.

  Els seus primers curtmetratges com a guionista, “Solsticio de verano” (2018) i “Ni oblit ni perdó” (2019) s’han estrenat en alguns festivals de prestigi de tota Europa, com el Brest European Short Film Festival, el Filmschoolfest Munic o el PNR Madrid Film Festival, entre altres. Amb aquest últim va guanyar un Premi Gaudí de l’Acadèmia de cinema català al Millor Curtmetratge.

  Actualment compagina la docència amb l’escriptura de diferents llargmetratges de ficció. Un d’ells, “Catorce de marzo”, ha estat seleccionat al programa d’escriptura “Ekran+” a Polònia, finançat per Creative Europe Media.

  Sorry, no posts matched your criteria.
  Comparteix: