FLOW

Una producció de L'autèntica. ESTRENA: 03/05/2024
Flow-instalacio immersiva-lautentica
flow-instal·lació immersiva-nadons_autentica
flow-instal·lació immersiva-nadons
Comparteix:
flow

13

maig
Informació de l’espectacle

Instal·lació immersiva
Durada: 40 minuts
Edad recomanada: de 0 a 36 mesos

Preus

Entrada general: 12 €

A la instal·lació hi participarà una persona adulta per nadó (0-24 mesos). La resta de persones participaran com a espectadores assegudes al voltant de l’espai escènic.
Les persones adultes poden intercanviar-se entre elles, a condició que hi hagi una persona adulta per nadó.

Descomptes disponibles a la venda anticipada. 

Fitxa tècnica i artística

Idea original: Verónica Pallini

Disseny i creació de l’espai escènic: Raquel Moron
Espai sonor: Morita Vargas
Realització audiovisual: Jael DV

Producció: L’autèntica

Amb el suport de:

Del 3 al 4/5/2024

Divendres a les 18 h
Dissabte a les 11 h, 12 h i 17 h
Diumenges a les 11 h i a les 12 h.

 

Sinopsi

Flow és una instal·lació immersiva, un recorregut pel cicle de l’aigua, pel cicle de la vida. Ens porta a un espai no normatiu i de llibertat, on el nadó és el protagonista de l’experiència i es possibilita el desenvolupament del seu imaginari i la seva creativitat.

Verónica Pallini (Idea original) Doctora en Antropologia Social per la Universitat de Barcelona (Excel·lent Cum Laude per unanimitat).

Actriu, docent i investigadora teatral. Llicenciada en Antropologia Social per la Universitat de Buenos Aires i Màster en Gestió Cultural per la Universitat de Barcelona.

Especialitzada en pedagogia teatral explora diverses tècniques de creativitat associades al treball expressiu i terapèutic. Imparteix classes de formació teatral des de 1993 en institucions i universitats. L’any 2006 funda La Escuelita, Estudi de Formació Teatral a Barcelona i actualment dirigeix Porta 4, continuació del primer projecte, ara ampliat a escola de formació avançada que inclou una sala d’exhibició. Així mateix, fa classes en l’àmbit universitari i ha publicat nombrosos articles sobre la dinàmica teatral i cultural. Complementa la seva formació amb activitats
continuades com actriu i directora teatral.

Raquel Moron (disseny de l’espai) És una artista visual i activista cultural, que ha desenvolupat els darrers 18 anys projectes artístics comunitaris i projectes artístics per la transformació social. Ha forma part de la Xarxa Artibarri i ha guanyat el premi “Innovació pedagògica”, concedit per CNJC.

Actualment, investiga sobre el llenguatge sensorial, on s’ha especialitzat amb el “Postgrau de Llenguatge Sensorial i poètica del joc”,  realitzat per l’Universitat de Girona i el Teatro de los Sentidos.
Els seus treballs l’han portat a presentar i participar en diferents festivals i exposicions a nivell català com internacional. La seva trajectòria professional s’ha vist culminada amb la publicació del seu treball en diversos articles i notícies de premsa especialitzada a diferents mitjans de comunicació.
Gràcies al seu darrer treball “The Dreamers” (instal·lació-recorregut vivencial amb joves menors no acompanyats) l’artista ha guanyat el Premi del Públic al FITT de Tarragona el 2020.

Comparteix: