FOR+

FOR+_lautentica_teatro_nadons 5
FOR+_lautentica_teatro_nadons 2
FOR+_lautentica_teatro_nadons formes
FOR+_lautentica_teatro_nadons 4
FOR+_lautentica_teatro
FOR+_lautentica_teatro_nadons
FOR+_lautentica_teatro_nadons 3
Comparteix:

30

desembre
Preu
Preu adults: 9€
Preu a partir d’1 any: 7€
Fitxa tècnica i artística

Gènero: Teatre de titelles i objectes, audiovisual i Art Contemporani
Duració: 35 min.
Públic: Familiar amb nadons (A partir dels 9 mesos)
Tècnica: Teatre de títelles i objetes

Direcció: Carles Benlliure Bou
Dramatúrgia: Rebeca Castro Pinzón
Intèrprets: Carles Benllliure, Rebeca Castro
Equip de creació: LAPinzón, Piluka Art
Ninots i vestuari: LAPinzón

Audiovisual: Piluka Art
Disseny Tècnic: Escenasons
So i iI.luminació: Rubén Milian Fraga Producció: CeBe Muntatges Teatrals
Fotografía i vídeo: David Alba, Pilar Diago
Comunicació i premsa: Manolo Bosch

Divendres 12 de març a les 18 hores
Dissabte 13 de març a les 11h, a les 12.30h i a les 17h
Diumenge 14 de març a les 11h i a les 12.30h

Sinopsi

Pupi és un xiquet xicotet, que es submergeix en els seus somnis portant-nos amb ell al món del joc, dels seus gargots que dansen i canten al ritme de l’alegria i del color. Aquest és un viatge a la imaginació de Pupi, on totes les coses poden ser possibles, cobrant vida per a fer-nos sentir i somiar. Quan Pupi obri els ulls alguna cosa en el nostre interior ha canviat, perquè ell som tots!

La companyia XAROP TEATRE neix l’any 2000 a Castelló de la Plana, inicia les seves activitats artístiques conformant un grup de creadors del teatre, les arts plàstiques i els llenguatges audiovisuals, sota la direcció de l’actor i productor Carles Benlliure Bou. Des d’aquest any realitza diversos muntatges de teatre per a públic familiar amb diferents llenguatges, poètiques i estètiques, consolidant una línia de treball i una manera pròpia de fer teatre. S’ha interessat per un art teatral de continguts, que promou la reflexió i generi una experiència en l’espectador.
Actualment coprodueix i col·labora amb artistes i agrupacions d’altres països, generant un intercanvi cultural i humà que ha enriquit el treball creatiu i artístic de la companyia. Des de 2014 coprodueix alguns dels seus espectacles amb la companyia LAPinzón de Colòmbia i enguany inicia un projecte de coproducció amb dues companyies d’Itàlia.

Xarop Teatre té actualment en repertori 8 espectacles de teatre itinerant, teatre d’objectes, teatre d’actors, titelles i contes, realitzats per a carrer i sala en diversos formats.
Els espectacles de Xarop Teatre participen en festivals locals, nacionals i internacionals, així com en programacions de sala, teatres i espais no convencionals.

Sorry, no posts matched your criteria.
Comparteix: