Impossible?

de FROBVIA
IMPOSSIBLE?
Impossible-Frobvia (2)
Impossible-Frobvia (3
Impossible-Frobvia (4)
Comparteix:

25

març
Preus
Preus adults: 12 €
Preus a partir d’1 any: 10 €

Consulta els nostres descomptes i promocions

Informació de l’espectacle

Génere: Teatre Visual
Idioma: Català
Durada: 35 minuts espectacle / 20 minuts taller
Recomanada: a partir de 3 anys

Fitxa tècnica i artística

Idea original i creació: Cia. Frobvia
Direcció: Marina Baixas i Júlia Mata
Diseny d’escenografia, iluminació i vestuari:  Cia. Frobvia
Animació d’objectes i narració: Marina Baixas
Música en directe: Júlia Mata

Coproducció: Teatre Lliure

Del 26 al 28/05/2023
Divendres a les 18:00 h
Dissabte a les 12:00 h i 17:00 h
Diumenge a les 12:00 h

Sinopsi

Dues vides, dues històries, el mar i la terra; totes dues sostenen la vida del Planeta Terra. Aquest espectacle explica la vivència de dues persones, de dues guerreres reals, que han destinat part del seu temps i energia a cuidar l’espai i el medi que ens sosté. Afroz Shah qui va aconseguir que les tortugues tornessin a la platja i Julia Butterfly que desde 60m d’alçada va evitar que talessin tot un bosc.

A partir de l’espectacle IMPOSSIBLE? creem un taller de teatre visual on fer possible allò impossible. Parlem de com n’és d’important cuidar la Terra i el lloc on vivim, i com és possible fer un canvi des d’un mateix i una mateixa. A partir del material com a mitjà expressiu, escollim el paper blanc com a eina de joc escènic.

La companyia

Som una companyia d’art, centrada en el teatre visual. Desenvolupem un llenguatge poètic combinat del so, el moviment, la imatge i l’espai.

 Els nostres treballs es creen en sinergia de les dues intèrprets, pensant conjuntament l’espai escènic, conceptual i poètic. 

 

​Nosaltres som Júlia Mata, focalitzada en l’espai sonor i Marina Baixas centrada en el moviment i l’animació d’objectes. Amdues intèrprets som escultores de professió i formades en disseny i belles arts.

 

​Frobvia neix al 2019, amb un projecte de teatre i música de carrer, amb el propòsit d’usar els carrers com a espai de treball i taller.

S’expandeix cap als escenaris amb l’estrena i coproducció de Fulla Blanca al Festival Temporada Alta 2021, que segueix mostrant-se als teatres.

Al novembre del 2021 estrenen Impossible?, coproducció del Teatre Lliure, un espectacle/taller infantil que està girant per escoles i teatres de la península.

Comparteix: