IMPRo CREACIó de PERSONATGES

judi & eimy
Comparteix:

04

abril
Horaris
Dimarts 7 de setembre de 2021 de 11 a 19h
Dimecres 8 de setembre de 2021 de 11 a 19h
Professores
JUDIT MARTÍN i EMMA BASSAS
Preu 140€

  Descripció:

  Aquest es un taller on a partir de la tècnica de la impro i del clown explorarem les eines més eficaces a l’hora de construir personatges còmics tant de creació pròpia com per estar al servei d’un guió. L’objectiu principal d’aquest curs és que els alumnes surtin amb el màxim de recursos útils i pràctics per poder afrontar la creació de personatges per teatre, tv, radio, impro o stand-up.

  Continguts:

  capítol i- introducció: personajos i personajas

  capítol ii- imitar la veu

  capítol iii- imitar: el físic

  capítol IV- imitar: discurs i psicologia

  capítol v a la caça de personatges.

  capítol vi- crear un personatge: perspectiva còmica

  capítol VII- crear un personatge: exageració i defectes

  capítol VIII- crear un personatge: humanitat

  capítol IX- crear un personatge: improvisar

  capítol x fer d’un mateix

  JUDIT MARTÍN I EMMA BASSAS

  L’Emma Bassas i la Judit Martín,  a més de treballar juntes molts anys en espectacles d’improvisació, van fundar al 2004 la compañía DeJabugo amb la que han creat diversos espectacles  que beuen de grans referents de l’humor com Monty Python, Smack The Pony, SNL, Pez en Raya o The Muppet Show.

  JUDIT MARTÍN

  Actriu còmica, improvisadora i imitadora de Barcelona.

  És coneguda sobretot pels seus personatges del Polònia, Està Passant y Versió Rac1 i per la seva llarga trajectòria en el teatre d’improvisació. La seva experiència en la disciplina del clown passa per més de 13 anys com a pallassa d’hospital a Pallapupas i vàries gires amb la companyia franco-argentina Théâtre Organic. Va formar part de la primera companyia d’impro de Barcelona fa més de 20 anys i actualment treballa amb Impro Barcelona. Alguns programes de ràdio en els què ha treballat de forma continuada des de 2006 són: APM? (Catalunya Ràdio), Rabiosa Actualidad (Onda Cero) i Tot és comèdia (Cadena Ser).

  Llicenciada en Belles arts per la UB i Mass-art (Boston). Ha estudiat dramatúrgia a l’Obrador de la Sala Beckett. Guanyadora del Premi Internacional d’Humor Gat Perich (2018).

  EMMA BASSAS

  Actriu improvisadora des de fa més de 20 anys. Estudia en el Col.legi del Teatre de Barcelona i en Artts International, Anglaterra. Es forma com Clown amb Eric de Bont , Philippe Gaulier  i  Sergi Estebanell.  En televisón Treballa en Tv3 en sèries com Com si fos Ahir, Majoria Absoluta, El Cor de la Ciutat i Improstarr. Amb El Terrat  participa fent personatges en el programa Rompecorazones.

  Actualment continua improvisant en la Cia. Impro Acatomba,  aquest any 2020 ha creat la Cia. Las Kakofónikas i han presentat el seu primer espectacle “La Inauguració“ dins el VII Festival de Pallasses del Circ Cric. Ha creat i programa el Festival de Teatre “El Ganxo” a Sant Feliu de Codines que ja porta tres edicions.

  Sorry, no posts matched your criteria.
  Comparteix: