ALFONSO ALBACETE Training d’Interpretació davant Càmera

Actors davant la càmera
Comparteix:
Actors davant la càmera

07

octubre
Horaris
Divendres 18 de juny de 16 a 20h
Dissabte 19 de juny de 10h a 19h
Diumenge 20 de juny de 10h a 19h
Preus
10% dte. TRAINING COMPLET
Preu 210€
Socis Aadpc 5% descompte
Socis Acet 5% descompte
Graduats Institut del Teatre 5% descompte
Alumnes L’Autèntica 190€
Vols més informació?

  Ha treballat entre d’altres a Más que Amor Frenesí, Atómica i Sobreviviré

  Descripció del training:

  Actors davant la càmera és un intensiu de tres dies de durada. Un curs destinat a actors per treballar des de la pràctica la interpretació cinematogràfica, la contenció, la intensitat i el treball diferenciat entre gèneres cinematogràfics, donant una importància a la comèdia, les seves característiques i els seus temps. Partint del film com a treball col·lectiu, l’actor ha de conèixer cada part d’aquest tot que és un rodatge i així poder enfrontar-se sense pors i amb tota seguretat davant la càmera. La relació amb el director, la confiança mútua i les propostes d’un i altre per poder aconseguir un resultat òptim. El coneixement a través de l’experiència, les referències preses del propi cinema i les interpretacions d’altres actors com a models a seguir.

  En el curs es duran a terme assajos i posteriorment s’efectuarà la gravació de les seqüències davant la càmera, dirigits pel propi Alfonso Albacete. Un treball que després se li lliurarà a l’actor perquè pugui incloure’l en el seu reel.

  Alfonso Albacete

  Alfonso Albacete és un director i guionista murcià. La seva filmografia compta amb títols com Más que Amor Frenesí, Atómica, Sobreviviré, I Love You Baby, Entre Vivir y Soñar, Mentiras y Gordas y Solo Química.

  Les seves pel·lícules han viatjat a festivals com el de Sundance, Sant Sebastià, Tòquio, Chicago, l’Havana o Màlaga, recollint nombrosos guardons entre els quals cal destacar: Premi de Festival de Cinema de Torí, Premi de l’Públic de l’Festival de Cinema de Chicago, premi Shangay a la millor pel·lícula, premi de l’Population Institute (Best Media) i el premi honorífic de l’LesGaiCineMad a tota la seva carrera. També ha estat nominat al Goya és dues ocasions i ha escrit guions al costat de Lucía Etxebarría i Ángeles González-Sinde.

  A més els seus films s’han convertit en èxits comercials marcant a més d’una generació de joves (i no tan joves), sent també importants per entendre la diversitat i ajudant a la visibilitat del col·lectiu LGTBI. Amant de cinema i cinèfil, és un gran director d’actors i actrius. Ha dirigit a actrius com Carmen Maura, Emma Suarez, Verónica Forqué, Cayetana Guillén Cuervo, Ingrid Rubio, Maria Esteve, Rossy de Palma, Natalia de Molina, Ana Fernández, Tiaré Scanda i actors com Jose Coronado, Alejo Sauras, Mario Casas, Jorge Sanz, Juan Diego Botto, Thierry Lhermitte, Alex Brendemühl … Acaba de llançar la seva novel·la Todo se mueve editada per Random House. La Universitat Carlos III li ha inclòs en la seva col·lecció Quaderns Tecmerín, amb la publicació de Vivir y rodar. Converses amb Alfonso Albacete, on el director parla de tota la seva trajectòria i especialment de la feina amb els actors.

  Actualment està preparant el projecte de la seva pròxima pel·lícula i una sèrie de televisió.

  Sorry, no posts matched your criteria.
  Comparteix: