La Nana i l’avi Papet van de concert

de Anna Roig Dolz
annaroigdolz_nanapapet_lautentica
la-nana-i-l-avi-papet-anna-roig-lautentica
Comparteix:

12

maig
Preus
Preus adults: 12 € – Anticipada: 10 € + despeses de gestió
Preus a partir d’1 any: 10 € – Anticipada: 8 € + despeses de gestió
Informació de l’espectacle

Génere: Música en directe amb titelles
Idioma: Català
Durada: 40 minuts
Recomanada a partir de 2 anys

Fitxa tècnica i artística

Idea original i creació: Anna Roig Dolz
Interpretació: Anna Roig Dolz
Producció: Creixendo

Intèrpret de llengua de signes: Mireia Isal (Cia. la maiéutica)

Diumenge 12 de juny a les 11:00h i a les 12.00h

Sinopsi

La Nana és una nena a qui li agrada molt tocar el piano. Amb el seu avi, l’avi Papet, hi té una relació molt especial i, a través de jocs i cançons, ens convidaran a endinsar-nos en el seu món i a compartir situacions del seu dia a dia.

Espectacle participatiu basat en el conte musical La Nana i l’avi Papet, el qual ens parla de la relació entre els seus dos personatges, del valor de la convivència i dels petits moments que podem compartir en família, així com de la importància de la música i com ens pot acompanyar i ajudar a créixer des de l’amor i la confiança.

Vine a conèixer la seva història i a cantar les cançons amb l’Anna Roig Dolz, la seva autora.

La companyia

Creixendo neix amb l’objectiu d’oferir, per abans i després de néixer, propostes musicals i sensorials de qualitat. Propostes adreçades als més petits, i també als més grans, on l’experiència viscuda passi a formar part de la vivència familiar.
Sota la premissa que “la música ens ajuda a créixer i ens fa feliços”, cada espectacle està pensat i creat perquè la música en sigui la principal protagonista, a la vegada que s’acompanyi d’altres llenguatges i formes d’expressió artística, per tal de treballar conjuntament i enriquir-ne el resultat final.
Cada proposta esdevé, doncs, un projecte educatiu per si sol, adreçat tant al públic familiar com escolar, i que consta de temes originals recopilats en un CD o llibre-CD, material de suport per treballar les cançons (dossier pedagògic, videotutorials…), tallers familiars, formació i tallers per a escoles, i el concert-espectacle com a culminació de tot el treball previ.

 

Funcions passades:

Diumenge 27 de desembre de 2020 a les 11, 12.30 i a les 17 h
Dilluns 28 de desembre de 2020 a les 12 i a les 17 h
Dimecres 30 de desembre de 2020 a les 11, 12.30 i a les 17 h.

Opinió de les famílies espectadores
Perfecte pels infants (Albert 1/03/2021)
Un petit format molt acollidor, les meves dues nenes de 5 i 10 anys van disfrutar molt. L’actriu interactua constantment amb els infants. Una història tendre que emociona. 100 % recomanable.
Comparteix: