La rateta

De Elisa M. Matallín
la-rateta-autentica-teatre
Comparteix:
la-rateta-autentica-teatre

11

abril
Preus
Preu adults: 9€
Preu a partir d’1 any: 7€
Fitxa tècnica i artística
Un espectacle de: Elisa M. Matallín
Gènere: Titelles
Idioma: Català
Duració: 45 minuts
Edat recomanada: A partir de 2 anys

Dissabte 5 de desembre de 2020 a les 11h, a les 12.30h i a les 17h
Diumenge 6 de desembre de 2020 a les 11h i a les 12.30h

Sinopsi

La Rateta presumida cerca un amic especial entre tots els animals, a quin triarà? Al més net, al més ordenat, al qui millor menja o al més educat?
En aquesta versió de la rondalla tradicional de la Rateta presumida ens allunyem del final tradicional i proposem un final més alegre amb perspectiva gènere.

Sobre Elisa M. Matallín

Elisa M. Matallín va heretar del seu avi, mestre i titellaire, la seva afició per escoltar històries. Es va formar en Biblioteconomia, la qual cosa li va permetre conèixer els contes impresos i estudiar-los. Però el que veritablement la va convertir en narradora va ser contar per als seus fills i descobrir que les històries sempre s’han de contar amb amor.
Després de diverses immersions en el teatre amateur i universitari, Elisa va iniciar la seva marxa professional el 2001 amb la companyia de cafè-teatre Divalarias. En 2004, funda amb altres artistes la companyia Tamino Titiriteros. Ja en el 2009 comença un nou projecte amb part dels integrants de Tamino, l’empresa de gestió cultural Explicar-te, amb la qual posarà en marxa un projecte cultural que abasta des d’una companyia de titelles fins a una llibreria amb un petit teatre, així com la gestió dels tallers didàctics del Centre Cultural Bancaixa.

Elisa ha contat per teatres, festivals, biblioteques, llibreries i llocs d’allò més insospitats i estranys on mai t’imaginaries que es poguessin contar contes.

Sorry, no posts matched your criteria.
Comparteix: