L’ocell d’argent

Ocell d'Argent
Comparteix:

02

juny
Preus
Preu adults: 9€
Preu a partir d’1 any: 7€
Ficha tècnica i artística

Idioma: Català
Duració: 50 minuts
Gènere: Teatre i música en viu
Edat recomanada: A partir d’1 any

 

 

Idea original: Cia. Bufanúvols
Intèrprets:
Pau Tarruell i Carmina Mas
Direcció artística:
Pau Tarruell
Assessorament artístic: Joan Ramon Graells i Bet Tena
Escenografia:
Marina Ramoneda i Marc Torres
Música:
Pau Tarruell
Fotografia:
Rafael Rives

Dissabte 19 de juny de 2021 a les 11:00h y 12:00h
Diumenge 20 de juny de 2021 a les 11:00h y a las 12:00h

L’Ocell d’argent és un espectacle optimista i ple d’esperança. Els infants, al llarg de tot l’espectacle, participen activament picant de mans, mimant les cançons i interactuant amb el pastor. Empatitzen amb les emocions dels dos protagonistes, s’entristeixen quan la princesa ha perdut l’alegria i s’emocionen quan torna l’ocell.

Sinopsis

Hi havia una vegada una princesa que sempre estava contenta perquè cada matí quan es llevava rebia la visita d’un ocell d’argent. Aquest era el seu secret. Però un matí el seu estimat ocell va deixar d’anar-hi i això la va entristir moltíssim. En veure-ho, el rei va fer un decret que deia que donaria la mà de la seva filla al jove que li retornés l’alegria. Van començar a arribar a la cort joves d’arreu del regne: un pescador, un cuiner, un matalasser…, però cap no aconseguia fer tornar l’ocell d’argent. Fins que va aparèixer un músic, que amb les seves cançons va aconseguir el retorn de l’ocell estimat i, amb ell, l’alegria de la jove.

La companyia

Comencen el seu itinerari acompanyant la Fura dels Baus en una cercavila de Festa Major a Castellar del Vallès. Tot seguit, animen l’enviament de diferents camions d’aliments per al poble sahrahuí i inicien un munt d’espectacles diversos tant per escoles de tot Catalunya amb motiu de la Castanyada, Nadal, Carnestoltes, Festa de la Primavera, Sant Jordi i finals de curs… com per festes majors arreu del nostre país. Al llarg d’aquests 25 anys han actuat també per pobles i ciutats de l’Estat espanyol, com Castelló de la Plana, Madrid, Plasencia, Càceres, Ciudad Real i Santiago de Compostela. També han actuat a Lyon i Paray le Monial.
Contes, cercaviles, animacions i danses tradicionals d’arrel. Canten i fan cantar, ballen i fan ballar, xalen i fan xalar. Exhalten el valor de l’amistat, de la bellesa de tot el que ens envolta i del treball per la pau interior i la pau entre els pobles.
Allà on van, repeteixen…
25 anys treballant per difondre la pau:

Sorry, no posts matched your criteria.
Comparteix: