Merienda de cuentos

De Elisa M. Matallín
Merienda de cuentos
merienda-de-cuentos-elisa-matallin
meli-redondo-i-elisa-matallin-merienda-de-cuentos-h
merienda-de-cuentos-lautentica bn-gloria-fuertes
Comparteix:
Merienda de cuentos

16

febrer
Preus
Preu adults: 9€
Preu a partir d’1 any: 7€
Fitxa tècnica i artística
Intèrprets: Meli Redondo i Elisa M. Matallín
Gènere: Titelles
Idioma: Castellà
Durada: 45 minuts
Edat recomanada: A partir de 3 anys

Posposem “Merienda de cuentos”.
Aquest cap de setmana, Elisa M. Matallín presenta:
¡Qué bonito es Panamá!

Sinopsi

Coleta i Pelines, la Fada Acaramelada, la Ratoncita Tenta,
el Cargol Col-col, la Bruja Burbuja…

Personatges extrets de la literatura de Gloria Fuertes cobraran vida en aquest divertit conte que comptarà amb els elements típics d’un espectacle de titelles: amagatalls, cops, persecucions i molta participació del públic.

Sobre Elisa M. Matallín

Elisa M. Matallín va heretar del seu avi, mestre i titellaire, la seva afició per escoltar històries. Es va formar en Biblioteconomia, la qual cosa li va permetre conèixer els contes impresos i estudiar-los. Però el que veritablement la va convertir en narradora va ser contar per als seus fills i descobrir que les històries sempre s’han de contar amb amor.
Després de diverses immersions en el teatre amateur i universitari, Elisa va iniciar la seva marxa professional el 2001 amb la companyia de cafè-teatre Divalarias. En 2004, funda amb altres artistes la companyia Tamino Titiriteros. Ja en el 2009 comença un nou projecte amb part dels integrants de Tamino, l’empresa de gestió cultural Explicar-te, amb la qual posarà en marxa un projecte cultural que abasta des d’una companyia de titelles fins a una llibreria amb un petit teatre, així com la gestió dels tallers didàctics del Centre Cultural Bancaixa.

Elisa ha contat per teatres, festivals, biblioteques, llibreries i llocs d’allò més insospitats i estranys on mai t’imaginaries que es poguessin contar contes.

Sorry, no posts matched your criteria.
Comparteix: