Núvol Núvol

De Periferia Teatro
Núvol núvol
Núvol núvol
Núvol núvol
Núvol núvol
Núvol núvol
Núvol núvol
Comparteix:
Núvol núvol

18

agost
Preus
Preu adults: 9€
Preu a partir d’1 any: 7€
Fitxa tècnica i artística
Autors: Mariso García i Juan Manuel Quiñonero
Actrius marionetistes: Iris Pascual i Mariso García
Direcció escènica: Mariso García i Juan Manuel Quiñonero
Textos narracions: Dora Cantero
Escenografia: Juan Manuel Quiñonero, Cristian Weidmann, Fabián Huertes, Alberto Sánchez i Tamaki Yang
Construcció de titelles: Juan Manuel Quiñonero i Cristian Weidmann
Música: Pedro Guirao
Equip tècnic: Juan Manuel Quiñonero i Octavio Gómez
Producció i distribució: Silvia Martínez
Gènere: Titelles
Idioma: Català
Duració: 45 minuts
Edat recomanada: A partir de 2 anys

Dissabte 10 d’octubre de 2020 a les 11h, a les 12.30h i a les 17h
Diumenge 11 d’octubre de 2020 a les 11h i a les 12.30h

Sinopsi

Núvol núvol és un joc poètic sobre la idea de l’amor romàntic que se’ns transmet des de la més tendra infantesa. Inspirat en el conte de La Sireneta, a Núvol núvol fem una revisió, des de l’humor i l’amor, del que som capaços de fer per estimar i que ens estimin.

Luz és un ésser màgic que viu als núvols. Un dia, un aviador s’estavella al seu núvol i Luz s’enamora d’ell. Per tal que l’aviador pugui tornar a casa, Luz li entrega les seves ales. A partir d’aquest moment ja no podrà volar de núvol en núvol i acabarà caient a la Terra.

La companyia

Perfieria Teatro es dedica professionalment des de l’any 1989 al teatre de marionetes. El seu nucli el componen Juan Manuel Quiñonero Redondo i Mª Socorro García Fernández, que combinen les tasques actorals i de direcció.

Durant aquests anys de treball han creat i explicat històries amb títols, comprovant que aquest art teatral segueix més viu que mai i que és un excel·lent mitjà per tal d’arribar directament a l’ànima de l’espectador, tant del nen/a com de l’adult que l’acompanya.

La companyia es dedica activament a l’estudi i investigació de la marioneta, buscant noves formes de comunicació en cada nou espectacle. Forma part d’UNIMA (Unió Internacional de la Marioneta). Els socis d’UNIMA pertanyen a més de noranta països i cooperen entre si per tal de promoure i desenvolupar aquesta forma artística, salvaguardant el seu present i futur. També pertany a l’associació TeVeo de teatre infantil i a Murciaescena, associació d’empreses de teatre de Múrcia.

En aquests darrers anys, la companyia Periferia Teatro ha tingut la gran sort de poder mostrar els seus darrers espectacles, PingüinPocosueño, Guyi-GuyiHuellasVuelapluma per gairebé tota Espanya i diferents països del món. Els premis nacionals i internacionals que ha rebut així com les ajudes rebudes de l’INAEM, AECID, Instituto Cervantes i l’ICA de Múrcia, han ajudat molt en la consolidació i projecció de la companyia.

Han traduït alguns dels seus espectacles al català, a l’anglès i al francès. Han actuat a Mèxic, Índia, Japó, EE.UU., Colòmbia, Bèlgica, Xile, França, Taiwan…, llocs en els quals han comprovat que el riure d’un nen/a és universal i que l’art del teatre de titelles està present a tot el món, manifestant-se en variades i múltiples formes.

http://periferiateatro.com/

Circuit de la Xarxa de Teatres Alternatius 2020
FETEN 2020 — Premi al millor espectacle de titelles

Sorry, no posts matched your criteria.
Comparteix: