PAN

Teatro Plus
pan-teatro plus-lautentica
teatro plus-lautentica-pan
pan-teatro_plus-lautentica
pan-teatro plus-lautentica-pan
Comparteix:

19

setembre
PREUS
Adults: 12 €
A partir d’1 any: 10 €
Divendres autèntics: 7 €

Consulta els nostres descomptes i promocions

INFORMACIÓ DE L’ESPECTACLE

Idioma: Castellà
Durada: 40 minuts
Edat recomanada: d1 a 10 anys

FITXA TÈCNICA I ARTÍSTICA

Texto y dirección: Olga Churchich
Reparto: Olga Churchich y Paula Alonso
Escenografía y marionetas: Olga Churchich
Música original: José Ramón Feito
Vestuario: Azucena Rico
Diseño de iluminación: Alberto Ortiz

28 i 29/10/2022
Divendres a las 18 hores
Dissabtes a les 11h, a les 12h i a les 17h

Sinopsi

Un viatger arriba a un lloc bonic i tranquil. Cerca un lloc on plantar la llavor. Però la llavor no pot créixer sola, necessita ajuda: un raig del sol que li escalfi, l’aire que l’acariciï, l’aigua que li doni de beure i la terra que l’alimenti. I llavors només cal esperar.

D’un en un surten els tendres brots verds del blat, que es converteixen en blats daurats i omplen tot l’escenari: arriba el temps de collir, de moldre, de pastar.

La massa… no és simplement una massa. Té vida, respira, es mou, aprèn a caminar i vol ser! Un ésser! Així neix un nen. Tot al seu al voltant és nou i excitant. Vol veure el món, però… Primer cal créixer. I els nens creixen mentre dormen. En el somni comença el viatge per a conèixer el món i per a al final tornar d’on havia partit. Però l’important és el mateix viatge. Tornant ha après que l’únic sentit que té el viatge és servir als altres.

La companyia

Teatro PLUS és una companyia professional de teatre de titelles per a infants, fundada l’any 1997 a Sofia (Bulgaria). Els seus components, Olga i Aleksandar Churchich, són professionals del teatre de text i de titelles, llicenciats a l’Acadèmia Nacional de Teatre i Cinema de Sofia. Des de l’any 2001, Teatro PLUS està establerta a Espanya. Porten 25 anys d’activitat professional sobre els escenaris i una dotzena d’espectacles estrenats.

 

Comparteix: