Regala-li la seva primera experiència al teatre!

Regala teatre per a xiquis de 0 a 6
Oh,uh,ah,ei! Núvols L'autèntica
Actors el Monstre de Colors
Titella Senyor Borra teatre petits
Un tren petitó estrena titelles pamipipa
cacauet teatre - el ratoli frederic
tiquet_regal-primera_obra_teatre-lautentica
Comparteix:

25

novembre
Preu
18 € + despeses de gestió

TEATRE DE 0 A 6

Fes un bon regal!

Regala-li la seva primera experiència al teatre

Les primeres experiències, són les que queden 

Volem que el teatre acompanyi i ompli de vida la petita infància!


Amb el Promoció “1a experiència al teatre” les més petites comencen el seu camí com a espectadores, aprenent i nodrint-se de l’art, construint nous imaginaris.  

A través d’aquesta pàgina podeu comprar el ticket “1a experiència al teatre” per a que infants de 0 a 6 anys visquin L’autèntica per primera vegada i vinguin a veure qualsevol espectacle de la temporada.

Contacta’ns al 699 12 31 39 o a info@lautenticateatro.com
T’enviarem una targeta amb dedicatòria que podràs personalitzar per fer arribar el teu regal d’una manera ben especial

L’autèntica

L’autèntica compta amb una programació especialitzada dirigida a la primera infància de 0 a 6 anys, amb propostes d’alt nivell estètic i cuidant el contingut pedagògic. Ofereix les primeres experiències Teatrals als més petits, així com un espai de creació i exhibició per a companyies especialitzades en aquesta franja d’edat. La programació dirigida a la primera infància es remunta a la fi de l’any 2013 amb la programació de la primera obra de la companyia Aboon Teatre que va realitzar la residència en Porta4, des de llavors som referència a Barcelona.

Al març de l’any 2020 es fa el canvi de nom de la sala/escola perquè aquesta nova trajectòria sigui més tangible, amb més visibilitat i que vagi concorde tant amb la renovació física del mateix espai com amb la nova línia de programació. Porta4 ara és L’autèntica. Des de 2011 forma part d’ADETCA (Associació d’Empreses de Teatre de Catalunya) i des de 2018 de La Red de Teatros Alternativos.

Comparteix: