Regala-li la seva primera experiència al teatre!

Regala teatre per a xiquis de 0 a 6
Ticket primera experiència
Oh,uh,ah,ei! Núvols L'autèntica
Actors el Monstre de Colors
Titella Senyor Borra teatre petits
Punxa- Lautentica-teatre-3 -titelles (1)
Comparteix:

02

novembre
Preus
12 €
Cartellera primera infància (de 0 a 6 anys)

NOVEMBRE:

Les històries del Senyor Borra
Del 6 al 27/11/2021

El Monstre de Colors va a l’escola
Del 7 al 28/11/2021

OH UH AH EI! Terra·Aire·Foc·Aigua
16 i 26/11/2021

Punxa
20 i 27/11/2021

Fes un bon regal!

Regala-li la seva primera experiència al teatre

Les primeres experiències, són les que queden 

Volem que el teatre acompanyi i ompli de vida la petita infància!


Amb el Ticket Regal “1a experiència al teatre” les més petites comencen el seu camí com a espectadores, aprenent i nodrint-se de l’art, construint nous imaginaris.  

A través d’aquesta pàgina podeu comprar el ticket “1a experiència al teatre” per a que infants de 0 a 6 anys visquin L’autèntica per primera vegada i vinguin a veure qualsevol espectacle de la temporada.

  1. Compra el ticket regal ‘1a experiència’ amb les teves dades (nom, correu electrònic, telèfon)  
  2. Tria l’obra que més t’agradi, el dia i l’horari
  3. Contacta’ns al 699 12 31 39 o a info@lautenticateatro.com i confirma la teva reserva
    T’enviarem una targeta amb dedicatòria que podràs personalitzar per fer arribar el teu regal d’una manera ben especial

Les persones que hagin rebut el regal (ho pot fer la persona que ha fet el regal) s’han de posar en contacte amb nosaltres a través del correu electrònic info@lautenticateatro.com o bé trucant al 699 12 31 39, per a comunicar-nos a quina funció voldran venir i així reservem les entrades.

 

NOTA IMPORTANT: La data i hora que apareix durant el procés de compra de l’abonament no és real, només serveix perquè es pugui dur a terme el procés.

L’autèntica

L’autèntica compta amb una programació especialitzada dirigida a la primera infància de 0 a 6 anys, amb propostes d’alt nivell estètic i cuidant el contingut pedagògic. Ofereix les primeres experiències Teatrals als més petits, així com un espai de creació i exhibició per a companyies especialitzades en aquesta franja d’edat. La programació dirigida a la primera infància es remunta a la fi de l’any 2013 amb la programació de la primera obra de la companyia Aboon Teatre que va realitzar la residència en Porta4, des de llavors som referència a Barcelona.

Al març de l’any 2020 es fa el canvi de nom de la sala/escola perquè aquesta nova trajectòria sigui més tangible, amb més visibilitat i que vagi concorde tant amb la renovació física del mateix espai com amb la nova línia de programació. Porta4 ara és L’autèntica. Des de 2011 forma part d’ADETCA (Associació d’Empreses de Teatre de Catalunya) i des de 2018 de La Red de Teatros Alternativos.

Comparteix: