¡Qué bonito es Panamá! ©

Que bonito es panama- Elisa Matallin- Lautentica-1024x681
que bonito es panama- lleo-01
QueBonitoEsPanamáTíteresDeCuento
Que bonito es panama
Comparteix:

22

abril
Preus
Preus adults: 9€
Preus a partir d’1 any: 7€
Fitxa tècnica i artística

Basat en l’obra original de Janosch © 2014 Janosch film & medien AG, Berlín

Intèrprets: Elisa M. Matallín
Gènere: Titelles
Idioma: Castellà
Durada: 45 minuts
Edat recomanada: De 0 5 anys

Dissabte 19 de Desembre de 2020 a les 11, 12:30 i 17h
Diumenge 20 de Desembre de 2020 a les 11, 12:30 i 17h.

Basat en l’obra original de Janosch © 2014 Janosch film & medien AG, Berlín

Sinopsi

“Pequeño oso” i “pequeño tigre” viuen feliços a la seva caseta a la vorera del riu on cada dia pesquen i busquen bolets per menjar. ¡Tenen tot el que poden desitjar i res de que tenir por! Fins que un dia veuen alguna cosa flotant pel riu que canviarà les seves vides.
Preciosa història, càlida i amb personatges plens de tendresa i il·lusió, tal com és la infància: un lloc del que es necessari sortir però que mai es deixa de tot.

Sobre Elisa M. Matallin

Elisa M. Matallín va heretar del seu avi, mestre i titellaire, la seva afició per escoltar històries. Es va formar en Biblioteconomia, la qual cosa li va permetre conèixer els contes impresos i estudiar-los. Però el que veritablement la va convertir en narradora va ser contar per als seus fills i descobrir que les històries sempre s’han de contar amb amor.
Després de diverses immersions en el teatre amateur i universitari, Elisa va iniciar la seva marxa professional el 2001 amb la companyia de cafè-teatre Divalarias. En 2004, funda amb altres artistes la companyia Tamino Titiriteros. Ja en el 2009 comença un nou projecte amb part dels integrants de Tamino, l’empresa de gestió cultural Explicar-te, amb la qual posarà en marxa un projecte cultural que abasta des d’una companyia de titelles fins a una llibreria amb un petit teatre, així com la gestió dels tallers didàctics del Centre Cultural Bancaixa.

Elisa ha contat per teatres, festivals, biblioteques, llibreries i llocs d’allò més insospitats i estranys on mai t’imaginaries que es poguessin contar contes.

Sorry, no posts matched your criteria.
Comparteix: