Soc Natura

Una producció de L'autèntica
soc natura_lautentica_teatre_instalacio_bebes_teatro
soc natura_lautentica_teatre_instalacio_bebes
soc natura_lautentica_instalacio_bebes_teatro
Comparteix:

19

gener
Informació de l’espectacle

Experiència sensorial i instal·lació immersiva
Durada: 40 minuts
Edad recomanada: de 0 a 24 mesos

Preus

General: 6 €
(Cal comprar entrada a partir dels sis mesos d’edat)

Fitxa tècnica i artística

Idea original: Verónica Pallini
Disseny i creació d’espai escènic: Raquel Moron
Composición Sonora: c e s c s i d e r a [Ass. Art343]
Realització audiovisual: Cesc Sidera/Ferran Bertran

Mezcla y máster: Narcís Sancho / Cesc Sidera

Construcció de l’escenografia: Raquel Moron

Producció: L’autèntica amb el suport de:

Divendres 27 de gener a les 17h i 18h
Dissabte 28 de gener a les 11h, 12h, 17h i 18h

Sinopsi

Què passaria si per un instant fossis una pedra que respira? O sentissis la caiguda oscil·lant de la fulla d’un arbre? O si fins i tot, buféssis com el vent que arrossega tot allò que troba?

Et convidem a una experiència sensorial. Una instal·lació immersiva que ens obrirà les portes a descobrir que formem part d’un món instintiu i viu. A través del joc amb llums, sons, olors, ombres i altres elements, orientarem els sentits en allò que som: natura.

Verónica Pallini (Idea original) Doctora en Antropologia Social per la Universitat de Barcelona (Excel·lent Cum Laude per unanimitat).

Actriu, docent i investigadora teatral. Llicenciada en Antropologia Social per la Universitat de Buenos Aires i Màster en Gestió Cultural per la Universitat de Barcelona.

Especialitzada en pedagogia teatral explora diverses tècniques de creativitat associades al treball expressiu i terapèutic. Imparteix classes de formació teatral des de 1993 en institucions i universitats. L’any 2006 funda La Escuelita, Estudi de Formació Teatral a Barcelona i actualment dirigeix Porta 4, continuació del primer projecte, ara ampliat a escola de formació avançada que inclou una sala d’exhibició. Així mateix, fa classes en l’àmbit universitari i ha publicat nombrosos articles sobre la dinàmica teatral i cultural. Complementa la seva formació amb activitats
continuades com actriu i directora teatral.

Raquel Moron (disseny de l’espai) És una artista visual i activista cultural, que ha desenvolupat els darrers 18 anys projectes artístics comunitaris i projectes artístics per la transformació social. Ha forma part de la Xarxa Artibarri i ha guanyat el premi “Innovació pedagògica”, concedit per CNJC.

Actualment, investiga sobre el llenguatge sensorial, on s’ha especialitzat amb el “Postgrau de Llenguatge Sensorial i poètica del joc”,  realitzat per l’Universitat de Girona i el Teatro de los Sentidos.
Els seus treballs l’han portat a presentar i participar en diferents festivals i exposicions a nivell català com internacional. La seva trajectòria professional s’ha vist culminada amb la publicació del seu treball en diversos articles i notícies de premsa especialitzada a diferents mitjans de comunicació.
Gràcies al seu darrer treball “The Dreamers” (instal·lació-recorregut vivencial amb joves menors no acompanyats) l’artista ha guanyat el Premi del Públic al FITT de Tarragona el 2020.

 

 

Estrena 28/08/2022

Divendres 23 de setembre, 17h i 18h
Dissabte 24 de setembre, 11h i 12h
Diumenge 25 de setembre, 11h i 12h
Dilluns 26 de setembre, 11h i 12h

Participación en:

  • FIB 2023, Buenos Aires
  • Mostra jocs i joguines 2022, Eixample
Comparteix: