Taller de música i expressió per a la primera infància

musica en familia con Mercedes Torres
musica i moviment en familia (7)
musica i moviment en familia (8)
musica i moviment en familia_sonia sobrino
Taller música en família
Comparteix:
Taller música en família

28

març
Informació pràctica

De 18 mesos a 3 anys i acompanyants

Diumenge 8/10/2023 a les 11h

Descripció

La proposta del taller és generar un espai lúdic on descobrir les múltiples possibilitats que ens ofereix la música, per desplegar la imaginació i el potencial creatiu de cada participant. Sabem que el so és vibració i el cos vibra, balla, juga, i ressona en moviment natural, com el so que ens envolta. De la mà de la literatura, els titelles i les cançons, buscarem despertar les pròpies sonoritats, i donar lloc a la creació de melodies en conjunt.

El taller compta amb un inici que anomenem recepció sonora on les infàncies tenen un primer moment d’exploració per donar pas després a la ronda de cançons. D’aquí obrim joc a l’execució d’instruments acompanyada d’un titella que fa d’intermediari entre les infàncies i el món adult. El joc amb el cos estarà present a tot el taller, així com també els contes que, a mode de trama, aniran guiant les propostes.

Així, compartirem un moment en família, on la música i el joc ens obriran a escoltar i desplegar el nostre cos i la nostra veu.

 

A càrrec de Mercedes Torres

Mercedes Torres va néixer a la Ciutat de Buenos Aires el 10 d’octubre del 1985. És actriu i música. Es va rebre de Llicenciada d’Art Dramàtic per la UNA i va continuar la formació amb diversos docents en composició, cant i dansa.

Fa més de 15 anys que es dedica a la feina amb infàncies com a docent i com a creadora de materials escènics. És part fundadora de “Les Germanes Misteri”, grup de música i teatre què va rebre 8 premis Atina, el Premi Teatre del Món al teatre per a infàncies i 7 nominacions als Premis “Hugo”. Com a docent treball coordinant l’Àrea de Cultura de Mare del Poble, al Baix Flores, dicte tallers de formació en Art docent en jardins i professorats de nivell inicial, coordino tallers de teatre i música a Fires del llibre a tot el país, i viatjo a Cuba recolzada per la Cancelleria argentina a brindar formació a Art escènic a narradors infantils.

Actualment, és docent de Rialles de la Terra, l’escola de Magdalena Fleitas a BUE. Com a actriu/música, treballa tant al teatre oficial, com a l’independent i el comercial. Es destaca la seva participació a “El Martin Fierro” de la Banda del Riure, dirigida per Tony Lestingui al TNC; “L’Avaro” amb direcció de Corina Fiorillo al CTBA; “Records a l’hora de la migdiada” dirigida per Emiliano Dionisi al CTBA. Va ser nominada com a actriu revelació en els premis Florencio Sánchez i com a millor actriu de teatre musical infantil pels “Premis Hugo”. Va participar com a actriu de diversos festivals a Argentina, Xile, Mèxic i Cuba.

Comparteix: